Nike Atletico Madrid Uitshirt Vrouwen 2023-24

nike atletico madrid uitshirt vrouwen 2023-24We hebben in onze winkel het Nike Atletico Madrid uitshirt vrouwen 2023-24. Deze is net als de andere variant in het blauw met wit te verkrijgen. Een groot verschil is de pasvorm en hoofdsponsor. Hier staat Herbalife Nutrition in het midden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Vrouwelijke pasvorm

We hebben het Atletico shirt ook met een vrouwelijk pasvorm. Dat is niks nieuws alleen de hoofdsponsor is iets anders. Je denkt misschien ook; wat zie ik voor logo? Dat is het logo dat voor 1910 op het shirt zichtbaar was. Je kunt bovenstaand shirt in de winkel van Voetbalshirtsdirect krijgen. Hier bestellen wil zeggen dat wij de prijzen hebben vergelijken en daarnaast kijken we naar de beoordelingen. Je kunt bij ons ook het Nike Atletico Madrid voetbalshort blauw 2023-2024 bijbestellen.

Het voetbalshirt is te verkrijgen van Xsmall tot XXL en gemaakt van 100% polyester.

Je gaat steeds vaker voetbalshirts voor dames zien omdat vrouwenvoetbal populair wordt. Dat zie je niet alleen aan de aanmeldingen op voetbal. Ook op televisie wordt er steeds meer naar gekeken. Jij kunt nu dus ook met een verbeterde pasvorm lekker een balletje trappen. Ben je gewoon fan van Atletico dan is het helemaal mooi. Je kunt het voetbalshirt namelijk ook bedrukken met je favoriete speler. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook het Memphis Atletico Madrid voetbalshirt 2023-2024 om er 1 te noemen.

Nike Atletico Madrid Uitshirt Vrouwen 2023-24

Deze heeft een verbeterde pasvorm voor iedereen. Hier zijn we vooral gericht op de varianten voor dames. Wil je een uitshirt bedrukken? Je kan voor je eigen naam met nummer gaan als je wilt. We hopen dat het goed zal gaan met het damesteam van Atleti in Spanje. Een prachtige prestatie is altijd iets waar het vrouwenvoetbal de vruchten van kan plukken. De beste kwaliteit voor de voetbalshirts met een normale pasvorm en kleur blauw met wit. Juich mee met het team en kies er ook een trainingspak bij.

Samenvatting | Kleding Shirt Uit

  • Damesteam Atleti
  • Vrouwelijke pasvorm
  • Nike Dri-fit voetbalkleding
  • Bedrukken met naam en nummer
  • 100% polyester en normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *