Memphis Atletico Madrid Voetbalshirt 2023-2024

memphis atletico madrid voetbalshirt 2023-2024In onze winkel hebben we het Memphis Atletico Madrid voetbalshirt 2023-2024. Het is een mooie blauw met witte variant en helemaal nieuw. We gaan deze zien in La Liga, beker en Europa. Heel veel plezier met het bedrukte voetbalshirt van Depay.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Te bestellen zonder shirtsponsor
  • Beschikbaar voor kids en senioren

De aanvaller van Atleti speelt eindelijk weer zijn wedstrijden. Niet gek dat zijn shirt dan bedrukt op de markt komt. Hij draagt hier rugnummer 9 maar is nog niet de onbetwiste nummer 1. Het is en blijft een goede speler en we dachten allemaal dat het een goede club voor hem zou zijn. We hopen dan ook op de nodige goals, dat hij fit blijft en ook weer gaat schitteren in het Nederlands Elftal. Je kunt hier ook gelijk langs het Nike Memphis Depay Nederland thuisshirt 2022-2023.

Memphis Atletico Madrid Voetbalshirt 2023-2024

Het is en blijft toch een baas. Je ziet al dat het een Nike voetbalshirt betreft en dat is natuurlijk prima. Deze is dan voorzien van de Dri-FIT technologie voor een fris en droog gevoel. Helemaal in combinatie met de mesh-panelen. Een heerlijk voetbalshirt om in de trainen, sportschool, ballen op het veld of gewoon om in te hangen. Je kan deze natuurlijk ook dragen als je met je matties FIFA gaat spelen. Het logo op het voetbalshirt werd gedragen in 1903 tot 1911. Al met al een uniek item welke is ontworpen van 100% polyester.

Welke kenmerken heeft dit Atleti Memphis voetbalshirt?

  • Dri-FIT technologie
  • Bedrukt met nummer 9
  • Logo dat gebruikt werd van 1903 tot 1911
  • Ontwerp van 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *