Nike Memphis Depay Nederland Thuisshirt 2022-2023

nike memphis depay nederland thuisshirt 2022-2023Het Nike Memphis Depay Nederland thuisshirt 2022-2023 is te creëren als het thuisshirt of als Nederlands Elftal shirt met naam. De vleugelaanvaller van FC Barcelona begon zijn interlandcarrière in 2013.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: senior, junior en kids
  • Kwalificatie EK voetbal 2024

Deze is te verkrijgen met rugnummer 10. Memphis heeft een moeilijke periode achter de rug maar we gaan hem weer zien in de selectie voor de wereldkampioenschap voetbal 2022. Daarna speelt hij in dit shirt ook de kwali voor het EK 2024. Wij hebben de prijzen vergeleken en Voetbalshop.nl is dan de goedkoopste. Ga ook voor het Nederlands Elftal Gakpo thuisshirt 2023-2024.

Zonder Memphis gaat het een lastig WK worden maar we willen #10 er gewoon bij in de aanval

Het Depay voetbalshirt 2022/23 is te verkrijgen in 2 varianten. Het uitshirt in het blauw en oranje thuisshirt met uiteraard oranje en zwarte accenten. Onder oud bondscoach Louis van Gaal heeft Memphis een bronzen medaille verdiend tijdens het WK voetbal 2014. Je kunt wel zeggen dat hij het onder deze coach altijd goed doet en nu dus weer. Beide Nike voetbalshirts met verschillende rugnummers zijn te verkrijgen. Je kunt naast deze ook je eigen naar en nummer bedrukken.

Nike Memphis Depay Nederland Thuisshirt 2022-2023

Het Memphis Nederlands Elftal shirt is te verkrijgen bij Voetbalshirtsdirect. We volgens Memphis op de voet zodat we zijn nieuwste artikelen kunnen aanbieden. Je kunt deze al verkrijgen voor de allerjongste fans. Een prachtige voetballer met kans van slagen in de absolute top. Wens je een ander shirt bekijk dan snel het aanbod in onze shop. De linksbuiten is een geweldige voetballer die mee gaat naar het Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar. Memphis heeft zijn toernooidebuut gemaakt tegen Australië. Je kunt nu dus alles van deze ster bestellen bij ons in de shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *