adidas Belgie Thuistenue Kinderen 2022-23

adidas belgie thuistenue kinderen 2022-23Kies hier het adidas Belgie thuistenue kinderen 2022-23. Deze gaan al vanaf maat 58 tot xxl. Kies een tenue voor kids met een normale pasvorm. Een groot fan van Hazard, Lukaku, Vertonghen, Mertens, Tielemans of Kevin de Bruyne? Laat deze bedrukken achterop het Belgie truitje. Denk jij dat Belgie het WK voetbal 2022 zou kunnen winnen?

direct bestellen vsd

De adidas producent ontwerpt niet alleen de Rode Duivels voetbalkleding maar ook merchandise. Voetbaltenues van het Belgisch voetbalelftal shop je direct hierboven. Wij hebben alvast online rondgekeken en Voetbalshop.nl was toch wel de goedkoopste. Heel veel plezier met de kleding. In de Rode Duivels shop ook in de varianten: Belgie thuistenue babykit 2018-2019 en adidas Belgie tenue minikit kind 2020-21.

Van welke speler verwacht jij het meest uit de Belgische selectie?

+ Rode Duivels voetbaltenues

+ World Cup voetbalkleding

+ adidas België thuistenues

Deze met een rode basiskleur en gele accenten. De solide rode kleur om je tegenstander helemaal gek te spelen. Een tenue van het Belgisch voetbalelftal is te verkrijgen in diverse varianten en maten. Je kunt jezelf dus helemaal klaar maken voor het Wereldkampioenschap voetbal 2022 en eventueel de kwalificatie EK 2024. Naast de donkere kleur ook gele accenten zoals een bedrukking van het thuistenue. Maak je klaar voor het WK voetbal 2022 met het vernieuwde Rode Duivels tenue speciaal voor kinderen.

adidas Belgie Thuistenue Kinderen 2022-23

Het Rode Duivels tenue is ontworpen door adidas met de bekende Clima-cool technology. In combinatie met de mesh-panelen heb je altijd een perfecte lichaamstemperatuur. Het adidas logo in het geel op het voetbalshirt en ook aan de rechterkant van het voetbalbroekje. Vochtafdrijvend materiaal voor de warme dagen op de FIFA World Cup en later de kwalificatie EURO 2024. Ben jij een groot fan van de Rode Duivels? Laat deze dan gaan voor een bedrukking met naam en nummer. Je kunt ook gaan voor een ster zoals Hazard, Lukaku of Kevin de Bruyne.

  • Land: Rode Duivels
  • Sterren: Hazard, Lukaku, Kevin de Bruyne
  • adidas Clima-cool voetbalkleding
  • Seizoen: World Cup – EK 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *