adidas Belgie Tenue Minikit Kind 2020-21

adidas belgie tenue minikit kind 2020-21Koop hier het adidas Belgie tenue minikit kind 2020-21. Je kunt deze alvast bestellen voor het aankomende EK voetbal 2020. Deze wordt ook wel het Rode Duivel WK minikit genoemd.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €54.99
  • Beschikbaar in: junioren, baby en kids
  • Seizoen: WK voetbal 2018

Je kunt hier het Belgie tenue die ook wel minikit kind bestellen. Deze bestaat uit het officiële thuisshirt en daarnaast het voetbalbroekje. Het Rode Duivels tenue mini is te verkrijgen in de maten 92 tot 116. Ga los en kies de nieuwste kleding voor de aankomende zomer. Ga hier direct naar de Voetbalshop voor de nieuwste kleding.

De Rode Duivels gaan eenvoudig de finale van EURO 2020 halen

Je favoriete voetballer achterop? Uiteraard kan je het shirt bedrukken. Wens je toch nog meer kleding? Je komt terecht in een totaaloverzicht. De wedstrijden op het EK voetbal 2020 worden natuurlijk erg spannend. Heerlijk voor de Rode Duivels dat ze worden gezien als kanshebber. We kijken dus ook reikhalzend uit naar de wedstrijden van de Rode Duivels. Deze is er in ieder geval voor de jonge voetballiefhebbers onder ons.

adidas Belgie Tenue Minikit Kind 2020-21

Het Rode Duivels tenue mini 2020/21 is zoals gezegd ontworpen in samenspraak met de Duitse sportgigant adidas. De kraag van het voetbalshirt betreft een V hals en ideaal te dragen tijdens een warme zomer. Op de linkerborst is het Rode Duivels logo natuurlijk zichtbaar en de kleurencombinatie op het Belgie thuisshirt 2020/21 is fantastisch. Een extra dementie wordt gecreëerd door de zwarte balk aan de bovenkant. Ga je dagelijks naar het voetbalveld of wil jij gewoon in het rood de Rode Duivels aanmoedigen? Je kan dus nu los in deze minikit. We hopen met zijn allen dat de Rode Duivels de finale gaat halen maarja he. De oudere varianten met het adidas Belgie thuistenue kinderen 2022-23 en adidas Belgie thuisshirt 2022-2023 kunnen ook nog worden besteld.

  • Belgisch voetbalelftal
  • Kledingsponsor: adidas
  • Clima-cool technologie
  • Bond: KBVB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *