adidas Predator Archive 2 Verschillende Voetbalschoenen

adidas predator archive 2 verschillende voetbalschoenenKoop hier de adidas Predator Archive 2 verschillende voetbalschoenen. Als je adidas hoort, denk jij dan ook gelijk aan: Here to Create. Doe eens gek en ga voor opvallende voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Predator 20+ voetbalschoenen
  • Geschikt: natuurlijke ondergronden / Kunstgras
  • Zou jij deze schoenen dragen?

Je kunt bij ons de Predators van adidas bestellen voor kinderen en senioren. Als het meezit kan je morgen al het veld betreden met deze unieke voetbalschoenen. En waarom zijn deze dan zo uniek? Heb je ooit eerder 2 verschillende voetbalschoenen gezien?

We hebben nog wel een vraag: wat is het maximale bedrag wat jij wenst uit te geven aan voetbalschoenen?

We zullen een aantal voetballers benoemen die de voetbalschoenen Predator dragen: Paul Pogba, Dele Alli en Mesut Özil zijn de eerste sterren die de schoenen testen. Je kunt wel zeggen dat het bekende spelers zijn ;). Ideaal om te dragen tijdens trainingen, wedstrijden en straks op het Europees Kampioenschap. Ook dit zijn weer lichtgewicht voetbalschoenen van slechts 232 gram met een primeknit bovendeel. Een naadloze sok is nieuw en zorgt voor een ideale pasvorm. Wij hebben ze dan weer in varianten 20.1, 20.2 en 20.3. Deze varianten schelen erg qua prijs. Ze hebben de effectieve lockdown zodat de voetbalschoenen perfect om de voeten passen.

adidas Predator Archive 2 Verschillende Voetbalschoenen

Deze schoenen gaan we zien tijdens de hoofdtoernooien en worden daarnaast gedragen door de grote sterren. Het Europees kampioenschap voetbal gaat in de zomer weer van start. Maar wat te denken van de tweede helft van de Champions League en alle competities. Ze zijn voorzien van geweven materiaal. Ook zorgt de Primeknit / PureControl ervoor dat de pasvorm en schotkracht van de adidas Predator perfect zijn. Je kunt de Predators bestellen als sportschoenen, voetbalschoenen en zaalvoetbalschoenen in alle denkbare maten. De lip van de enkelsok met in het zwart met ook nog eens een unieke kleurencombinatie.

Voetbalschoenen 2020 Here to Create

Ze hebben gewoon weer veters waar we hiervoor vaak de veterloze designs zagen. Deze vielen toch wat minder in de smaak. Je zult wel denken? Zijn deze schoenen dan beter? Beter willen we niet zeggen maar anders sowieso :).  Pogba is de eerste die de voetbalschoenen heeft getest. Ze zijn er dan ook voor een betere passing en schotkracht. De sokken-achtige fit van adidas beschikbaar voor jong en oud. Je kunt ook eens langs de adidas X Mohamed Salah Ultraboost sneakers.

  • adidas voetbalschoenen
  • Spelers: Paul Pogba, Dele Alli, Mesut Özil
  • Gewicht: 232 gram
  • adidas Here to Create
  • Primeknit / PureControl
  • Voetbalschoenen met veters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *