adidas Voetbalschoenen Copa 20 Zwart

adidas voetbalschoenen copa 20 zwartJe kunt vanaf nu de adidas voetbalschoenen Copa 20 zwart kopen! Deze hebben een normale pasvorm en beschikbaar vanaf maat 26 tot 50. Je kunt je klaar maken voor de tweede seizoenshelft.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €41,95
  • Pack: 302 Redirect
  • Geschikt: natuurlijke ondergronden

Je kunt de nieuwste packs altijd in 4 varianten bestellen. Zo hebben we naast de Copa maar ook de adidas Predators, X en Messi voetbalschoenen. Je hebt in dit geval wel een ideale kleurencombinatie met de zilveren tinten. Deze spiksplinternieuwe boots zijn ontworpen voor keepers, verdedigers, middenvelders en aanvallers. Je kunt ze dus overal op het veld dragen en ook nog eens voor een goede prijs. We hebben ook andere varianten via het adidas Shadowbeast zwarte voetbalschoenen overzicht.

Check oudere packs van adidas voor een nog betere prijs!!

adidas Voetbalschoenen Copa 20 Zwart

Je kunt deze dragen op grasvelden en andere natuurlijke ondergronden. Het noppen-systeem is namelijk ideaal voor natte ondergronden. De prijzen variëren van €41,95 tot wel €179,95. Laat je dus niet gek maken want ze zijn ook goedkoper te krijgen. Ze zijn voorzien van schuimpads voor comfort. Je kunt nu nog betere passes versturen of schieten richting de goal. Het ontwerp is te vergelijken met de oldschool adidas voetbalschoenen in het zwart. De bovenkant van de Copa’s zijn voorzien van Kangoeroeleer. Ga los met deze bazen schoenen! Zoek je een andere kleur? Klik dan op de blauwe link: adidas Copa voetbalschoenen wit groen.

  • Copa 20+
  • Gewicht 206 gram
  • Geplaatste schuimpads
  • Sprintframe buitenzool
  • Originals Football shoes

Zwarte voetbalschoenen blijven het mooist als we kijken naar het verleden – VSD

Ben jij de handige voetballer uit je elftal? Je kan zeker voor deze schoenen gaan. De constructie van de voetbalschoenen kennen we van de adidas X. Je hebt extra steun bij een balaanname, passing en ieder balcontact. Het extra comfort komt ook door de steun op de hiel en voet. Bestel je de voetbalschoenen vandaag dan heb je ze morgen al in huis :). Shop ook eens de adidas voetbalschoenen Predator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *