adidas Copa Voetbalschoenen Wit Groen

adidas copa voetbalschoenen wit groenHoppa! We hebben de adidas Copa voetbalschoenen wit groen beschikbaar in de shop. We hebben uit dezelfde lijn van Virtuso de Predators met dezelfde kleur. Wat vind je van deze voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €41,95
  • Geschikt: natuurlijke ondergronden
  • Kleuren: wit met groen
  • adidas voetbalschoenen

We krijgen vaak de vraag: wat is FG in de naam? Het wil zeggen dat ze geschikt zijn van natuurlijke ondergronden zoals gras. Je kunt dus lekker trainen of wedstrijden spelen op deze schoenen. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met een vlag en/of tekst. Deze wordt dan speciaal geborduurd. We kunnen daarnaast melden dat we Tony Kroos al op deze schoenen hebben gezien. Hoe veel wil jij uitgeven aan voetbalschoenen? De Copa’s zijn al te verkrijgen vanaf €41,95 maar dan zijn het oudere varianten. Hier ook de adidas voetbalschoenen Predator wit.

Kies je een oudere pack van adidas dan zijn de Copa’s soms honderd euro goedkoper. Je hebt ze dan al vanaf €19,95 🙂

Voetbalschoenen van adidas worden gedragen door sterren als Suarez, Messi en James Rodriguez. Toch zien we de Copa’s iets minder vaak bij de sterren. Een groot voordeel daarvan is dat de originele honderd euro goedkoper zijn:). Waar zijn de Copa voetbalschoenen goed voor? Ze blinken uit als we het hebben over acceleratie en grip op de bal. Wil je toch liever dezelfde voetbalschoenen als Lionel Messi? Hij heeft zijn eigen Messi voetbalschoenen adidas. Klik op de blauwe link en maak je keuze:).

adidas Copa Voetbalschoenen Wit Groen

Wat valt jou op als je naar de schoenen kijkt? Is het de kleur of de groeven aan de voorkant? De groeven worden ook wel Sprintweb constructie genoemd maarja dat zegt niemand wat. Wil je meer info over de voetbalschoenen? Via de blauwe link kom je bij Wikipedia uit. Unieke en opvallende groene accenten maken de voetbalschoenen wel opvallend. Kies de Copa’s vandaag nog en ze worden sowieso gratis thuisbezorgd. Mocht je het dan niks vinden of passen ze niet dan kan je ze gratis retour sturen.

No fakers…Creators only – Virtuso Pack

Normaal gesproken kennen we adidas van de opvallende strepen aan de zijkant. Je ziet ze hier in het fluor groen. De nieuwe oppervlaktestructuur van de adidas voetbalschoenen wordt AdiLite Twin genoemd. Oké leuk zal je denken maar we moesten het even melden. Wanneer het regent of drassig is wordt het water gewoon afgestoten. Je kan dus wel zeggen dat het een klasse sprintschoen is voor de top voetballer op iedere positie. Laat hieronder weten wat jij van de schoenen vindt!

  • Originals Football shoes
  • Copa Mundial
  • Sprintweb
  • 3D structuur
  • AdiLite Twin sneakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *