adidas Copa Pure.3 FG Voetbalschoenen Parley Pack

adidas copa pure.3 fg voetbalschoenen parley packBestel hier de goedkopere adidas Copa Pure.3 FG voetbalschoenen Parley Pack. Je vindt deze in de Pure.3 variant tot Pure.1. Het wil zeggen van amateur tot elite kan je ze bestellen. Je kunt ze ook vinden onder de naam adidas Copa Pure.3 Parley gras voetbalschoenen (FG) wit lichtblauw.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Pure.3 tot Pure.1

Ze zijn nog maar net uit en al best populair. Voetbalschoenen van adidas komen ze een keer of 10 per jaar met nieuwe varianten. Deze Copa’s zijn een keer de goedkopere van de totale pack. Dat zie je in de naam terug met Pure.3. Je hebt met deze boots meer controle en balgevoel zeggen ze dan. De Copa’s helpen je elke beweging van je voet om te toveren tot een klasse actie. Uit dezelfde pack komt de adidas Predator Accuracy.3 Parley blauw wit.

Je wordt verliefd op voetbal en til je spel naar een hoger niveau net als Declan Rice met de Copa Pure

Ben jij meer van een tegenstander passeren dan zijn ze ideaal. Is jouw taak om de aanval te stoppen dan zijn deze ook top. Je zal op een hoger niveau spelen als je de Copa Pure draagt. Wil jij spelen net als Paulo Dybala? Het is je kan met deze vernieuwde voetbalschoenen. De boots staan in het teken van milieu. Afval uit de zee wordt gebruikt om deze schoenen te produceren. Hier merk je overigens niets van. Hopelijk worden onze oceanen ook echt snel schoner.

adidas Copa Pure.3 FG Voetbalschoenen Parley Pack

De adidas Copa Pure heeft een bredere pasvorm. Dat wil zeggen dat ze wat ruimer zitten aan de zijkant. Heb je dus iets bredere voeten dan zijn deze zeer geschikt. Je kunt ze vergelijken met de adidas Dybala Locality Primeknit Fluor Geel. De maten van deze vallen gemiddeld. Torsionframe las je hieronder misschien al maar wat is dat? Je schoenen zijn lichter gemaakt maar geven ook meer balans. Hoe werkt dat dan? Ja dat is een goede vraag. We weten in ieder geval dat ze zeer geschikt zijn voor de training of wedstrijd.

  • Iets bredere pasvorm
  • Uitgerust met Torsionframe
  • adidas Football x Parley Pack zijn deels gemaakt van echt leer.
  • 50% gerecycled Parley Ocean Plastic.
  • Standaard noppen / Vetersluiting
  • Geschikt voor natuurgrasvelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *