adidas Celtic Voetbalshirt Groen 2023-2024

adidas celtic voetbalshirt groen 2023-2024Hier kan je het adidas Celtic voetbalshirt groen 2023-2024 bestellen. Deze heeft een vernieuwd logo op de borst. Je kunt deze ook laten bedrukken met Aaron Mooy om er 1 te noemen. Ga hieronder direct naar de goedkoopste aanbieder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • adidas voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Dafabet

Je kunt het voetbalshirt vandaag nog bestellen en je ontvangt deze morgen in huis. Een prachtige groene kleur wat iets weg heeft van een polo. Vooral als je naar de kraag kijkt. De groene logo’s maken het geheel erg groen maar best. In het midden zoals voorgaande jaren Dafabet. Al benoemen we die goksites liever niet maar oké. Kies hier ook het adidas Celtic shirt uit zwart 2023-2024.

Zweetafvoerend AEROREADY materiaal houdt je droog en comfortabel

Dit is het nieuwe adidas Celtic shirt die we dit seizoen nog wel gaan zien. Het shirt is geïnspireerd op het shirt dat de spelers dragen. officieel is het dan ook een replica. Het thuisshirt heeft een traditioneel groen-wit design. Deze is gewoon helemaal groen maar niet minder. Draag nu dit shirt en je komt met iets origineels naar de voetbal. Kies hier ook het adidas Celtic thuisshirt 2022-2023.

Pubquiz vraag: noem 3 Nederlanders die bij Celtic onder contract hebben gestaan

adidas Celtic Voetbalshirt Groen 2023-2024

Dit adidas voetbalshirt van de club heeft een standaard pasvorm. De gevormde zoom aan de achterkant van het shirt is iets langer voor extra dekking. Verder is deze gemaakt van 100% gerecycled polyester. Dit materiaal is voorzien van de AEROREADY technologie. Die naam heb je vast vaker gehoord. Het zorgt ervoor dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag. Je kunt dus lekker sporten of trainen in dit shirt. Dit adidas shirt is geproduceerd met Primegreen, een reeks high performance gerecyclede materialen.

  • Standaard pasvorm
  • Geweven logo op de borst
  • Materiaal: 100% gerecycled polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *