Voetbalreizen Borussia Dortmund

een voetbaltrip naar borussia dortmund zelf boeken

voetbalreizen borussia dortmundJe ziet hier het overzicht met voetbalreizen Borussia Dortmund en ook losse tickets. Als je op de bovenstaande afbeelding klikt kom je direct bij onze aanbieder Voetbalreizenxl. Je kunt bij hen op maat een trip organiseren. Onderaan geven we tips als je zelf gewoon een voetbalweekend wilt samenstellen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar VoetbalreizenXL
  • Ook zelf te organiseren
  • Shop: www.bvb.de/eng/Tickets/Ticket-Shop

Afgelopen weekend wat het voor ons ook weer eens tijd om een voetbalreis naar het Signal Iduna Park stadion te maken. Altijd heerlijk als je daar aankomt om eerst even een halve liter naar binnen te gieren. Verder stond onze favoriete kraam met broodjes worst ook weer klaar. Wij hadden de wedstrijd van 18:30 dus dan is het rond 13:00 al lekker druk rondom het stadion. Niet gek omdat het zo’n succesvolle club is maar dat zie je dan ook wel direct.

Meld je direct aan op de website van BVB09. Je wordt dan lid en heb je sneller kans op kaarten. Teveel gedoe? Boek ze gewoon via de standaard kanalen.

Rondom het stadion zijn meerdere biergartens. Je kunt je sowieso wel vermaken totdat de wedstrijd begint. In Duitsland weten ze ook wel wat eten en drinken is, dus je komt niet in de problemen. Parkeer trouwens je auto nooit voor het stadion. Deze wordt weggesleept en je zal aardige kosten hebben. Wij parkeerden onze auto bij het hotel om vervolgens met het openbaar vervoer naar het stadion te gaan. Je kan dus lekker halve liters happen en vervolgens naar de wedstrijd loeren.

Voetbalreizen Borussia Dortmund

Als je bij onze aanbieder besteld, heb je ook wel invloed. Zo kan je een hotel selecteren en ben je gegarandeerd van kaarten. Een derby is bijvoorbeeld zo uitverkocht. Toch maf voor een stadion waar 81.360 supporters in kunnen. Ze hebben dat ook wel een trouwe groep supporters. Dat zie je om de week wel terug als de Gelbe Wand weer helemaal aan staat. Het is een sfeer en beleving die je niet snel zulke vergeten. Je kunt ook langs onze andere aanbieder via voetbalreis Borussia Dortmund.

De fans van de club noemen het stadion nog steeds het Westfalenstadion.

We zijn dus even gaan buurten bij het stadion. Je kent het wel even een bezoekje aan de fanshop. Altijd leuk om even tussen de kleding en sjaals te gluren. Je kan gelijk het Borussia Dortmund shirt aanschaffen voor de wedstrijd. Tuurlijk hebben wij liever dat je deze hier koopt maar doe je ding. Nog even een bak koffie en we gingen onze reis vervolgen naar het hotel. Het kost altijd wat tijd om te installeren en misschien nog even snel een deo op te knallen.

Een Voetbaltrip naar Borussia Dortmund zelf boeken

Wij hebben de keuze gemaakt om zelf onze trip te organiseren. Het scheelt een paar tientjes die we weer in het stadion konden uitgeven. We gingen een keer voor het NH hotel Dortmund. Een geweldig hotel waar je met meerdere op een kamer kan. Het kost dan wel 100 euro per persoon maar je zit midden in de stad. Ook heeft het hotel een parkeergarage waar je voor 14 euro per dan kunt parkeren. Een ideale uitvalbasis om je voetbalweekend te beginnen. Daarnaast is het personeel ook nog eens erg behulpzaam.

borussia dortmund shopOm eerlijk te zijn weet ik niet meer hoe duur te trip van het hotel naar het stadion was. Volgens mij een paar euro en nee dat lag niet aan de hoeveelheid halve liters. Daar aangekomen natuurlijk wel weer even de biergarten in. Het blijft altijd fascinerend om de gele hoeken van het immense stadion te zien. Wij zaten op matige plekken maar dat was onze eigen schuld. Als je hier meer tijd in stopt kan je zomaar heel chill zitten. We zaten naar een heerlijk wedstrijd te kijken waar het uiteindelijk 6 – 1 werd. Wat een sfeer is het toch altijd daar.

We kwamen weer terug in de stad en daar gingen we naar L’Osteria Dortmund. Ik voel me nu net Sierd de Vos met zijn restaurantjes. Ben je wat jonger kan je daarna altijd nog naar Nightrooms Dortmund. Ga je voor klasse dan kan je naar domicil wat een rustige uitstraling heeft. Eigenlijk in iedere stad is een Irish pub goed en hier ook. Deze heeft Miner‘s Irish Pub maar ligt wel een stukje van het hotel vandaan. Hieronder straks meer over info en voetbalreizen Borussia Dortmund info.

  • Boek je wedstrijdtickets van te voren
  • Meld je aan via de BVB09 website
  • Ongeveer 1.45 uur van de grens naar het stadion
  • Altijd een geweldige sfeer van de Gelbe Wand
  • NH hotel voor de overnachting incl parkeren
  • Biergarten in de stad: Kraftstoff, Augustastraße 2-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *