Voetbalreis Borussia Dortmund

voetbalreis borussia dortmundJe kunt hier een voetbalreis Borussia Dortmund boeken. Goedkope Borussia Dortmund voetbalreizen staan tevens in de lijst van populairste vriendenweekenden van 2024.

direct bestellen vsd

  • Direct naar VoetbalreizenXL
  • Stadion: Signal Iduna Park
  • Losse tickets en wedstrijdkaarten
  • Complete reizen
  • Hotel en Vervoer

Je hebt de keuze uit een voetbalreis inclusief vlucht en overnachting en natuurlijk kan je kiezen voor alleen de BVB Dortmund tickets. Ga hier ook eens langs de top 10 voetbalreizen om de beste keuze te maken.

voetbalwedstrijd duitsland bezoeken

Een Signal Iduna Park voetbalreis is al binnen een uur vanaf de Nederlandse grens te bezoeken. Een voetbalreis Schalke 04 is eveneens dichtbij de Nederlandse grens. Het Signal Iduna Park voorheen Westfalenstadion komt vaak in het nieuws door de geweldige supportersscharen. Borussia Dortmund met misschien wel de bekendste Ultras in de wereld. Een voetbalreizen Signal Iduna Park is al te boeken vanaf €169,00 voor de officiële Borussia Dortmund tickets en overnachting of met de bus.

Voetbalreis Borussia Dortmund

Een voetbalreis Borussia Dortmund is meer dan een bezoek aan het Signal Iduna stadion. “Die Borussen” worden ieder seizoen geprezen door het aanvallende voetbal. Verder wordt de selectie van “die Schwarzgelben” leeg gekocht door FC Bayern en andere grote clubs. Gelukkig staan ieder seizoen weer nieuwe voetballers op met nu onder andere Haller en Malen om een ster te noemen. Bekijk het overzicht voetbalreizen Duitsland in onze shop.

Je kunt eenvoudig via de stad naar Signal Iduna Park komen met het openbaar vervoer.

Goedkope Borussia Dortmund tickets om naast elkaar plaats te nemen in het Signal Iduna Park. Het stadion van BVB Dortmund biedt ruimte voor 81.369 supporters. Vanaf de Nederlandse grens is het een uur rijden naar het stadion. Je kunt nu dus bier drinken in Duitsland combineren met een prachtige voetbalreis Borussia Dortmund. De wedstrijdtickets bestaan normaal gesproken uit categorie 3 tickets, korte zijde. Wens je een betere plaats dan kan je voor een meerprijs van €40,00 euro plaatsnemen op de lange zijde en wel ring 2. Boek hieronder direct de Dortmund tickets of voetbalreis op maat die bij je past!

Dortmund Voetbalreizen

Dortmund voetbalreizen en wedstrijdtickets zijn dus eenvoudig te boeken bij onze betrouwbare aanbieders. Naast Dortmund tickets is het natuurlijk prachtig om plaats te nemen in het indrukwekkende stadion in een Puma Borussia Dortmund thuisshirt. Bekijk al onze BVB kleding in onze fanshop. We wensen je veel plezier met een prachtige ervaring die je als voetballiefhebber zeker moet hebben meegemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *