Voetbalreis Bayern Munchen

voetbalreis bayern munchenEen voetbalreis Bayern Munchen organiseren voor vrienden of familie? Bezoek de prachtige Allianz Arena, München is een droom voor iedere voetballiefhebber. Voetbalreizen Duitsland ideaal als je een weekend weg zoekt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalreizen.com
  • Stadion: Allianz Arena
  • Tickets en wedstrijdkaarten
  • All in met hotel en vervoer

Een voetbalreis Allianz Arena is een ervaring om nooit te vergeten. Je kunt een Bayern Munchen voetbalreizen als organiseren vanaf €119,00 voor alleen de Bayern Munchen tickets. Wens je een voetbalreis FC Bayern met vliegticket en overnachting dan kan je denken aan een bedrag rond de €299,00 per persoon afhankelijk van de tegenstander. Wij gaan voetbalreizen vergelijken in een tabel zodat jij nooit teveel betaalt. Bekijk ook eens het overzicht top 10 voetbalreizen voor een bijzondere ervaring.

Voetbalreis Bayern Munchen

Een trip is naast een bezoek aan de Allianz Arena ook een bezoek aan de sterren. De “Rekordmeister” heeft naast de Ligt natuurlijk ook sterren in het team als Manuel Neuer, Thomas Müller en Kane om een paar voorbeelden te noemen. FC Hollywood speelt altijd mee om alle prijzen wat de variatie voetbalreizen divers maakt. Je kunt dus kiezen uit een voetbalreis Bundesliga, voetbalreis Duitse Beker en voetbalreis Champions League. Bekijk hieronder de prijzen van een complete reis.

Bayern Munchen Tickets

De standaard Bayern Munchen tickets in een voetbalreis pakket gelden voor de korte zijde. De korte zijde van de Allianz Arena is natuurlijk al prachtig maar je kunt de tickets upgraden. Categorie 2 tickets op de lange zijde van de Allianz Arena kosten €30,00 extra. Categorie 1 FC Bayern tickets zijn te verkrijgen voor een meerprijs van €60,00. Bekijk goed hoe een basispakket wordt samengesteld zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een retourvlucht naar Munchen wordt altijd aangegeven zodat je kunt genieten van een heerlijk FC Bayern voetbalreis. Vergelijkbare voetbalreizen zijn een voetbalreis Schalke 04 waar je iets minder lang voor hoeft te rijden.

Voetbalreizen Duitsland

Voetbalreizen Duitsland of voetbalreizen Bundesliga zijn eenvoudig te realiseren omdat het dichtbij de Nederlandse grens wordt gespeeld. Een bezoek aan het Signal Iduna park kan al binnen een 2-tal uur. Een bezoek aan de Allianz Arena neemt meer tijd in beslag. Je kunt dus kiezen voor een all inclusive voetbalreis of een alleen de FC Bayern tickets. We wensen je heel veel plezier met de diverse voetbalreizen Duitsland en in het bijzonder een weekendtrip.

  • Voetbalreizen, voetbaltrips en voetbalweekenden
  • Inclusief: overnachting, wedstrijdkaarten
  • Vervoer is mogelijk
  • Stadion: Allianz Arena
  • Stad: Munchen (Duitsland)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *