adidas ACE 17 PureControl Tango

adidas ace 17 purecontrol tangoJe kunt hier de adidas ACE 17 PureControl Tango kopen? adidas ACE sneakers blauw zwart zijn de nieuwste hoge voetbalschoenen. Kies ze in diverse kleuren en zie hier de nieuwe Pogba voetbalschoenen adidas.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Geschikt: harde turf ondergronden

Dit zijn de nieuwste in de categorie adidas hoge voetbalschoenen. De ingebouwde sok is inmiddels verder ontwikkeld en zorgt voor een betere kwaliteit op het veld. De noppen van de adidas ACE Tango 17+ PureControl Boost IN Ocean Storm zijn geschikt voor zalen en kunstgras. Bekijk ook eens de adidas hoge voetbalschoenen Predator blauw goud en adidas voetbalschoenen Predator.

Ze zijn verbeterd met een hoge sok speciaal voor comfort en verbetering van het spel. Primeknit is de naam die is meegegeven aan deze prachtige adidas voetbalschoenen. Intern zijn de schoenen geweven en zorgen voor een betere fit tijdens de wedstrijden. De lichtgewicht voetbalschoenen wegen 233 gram en zijn geschikt voor zaalschoenen en kunstgras. adidas hoge voetbalschoenen zijn te verkrijgen in diverse prijsklasse. De prijzen verschillen ook van €49,95 tot wel €229,95. Wens je kwaliteit voor op het veld? Kies dan direct deze boots.

adidas ACE 17 PureControl Tango

De adidas ACE zaalvoetbalschoenen zijn ontworpen voor een perfecte fit voor de voet. Ze hebben een nieuwe technologie genaamd CTRL/FIT constructie voor stevigheid rond de voet. Zones en sok speciaal voor de middenvoet zorgen voor een perfecte trap en passing. De ultradunne 3D laag in de zones gemaakt van synthetisch materiaal geven een gevoel van sporten op blote voeten. De balcontrole is verbeterd door de dunne laag en is tevens geschikt voor ieder weertype. Ze gaan dus lang mee en zorgen voor extra comfort. adidas Ace voetbalschoenen met de naam Primecut zijn dus perfect voor iedere voetballer en zorgen voor stabiliteit en comfort. We zullen je verder niet lastig vallen met alle denkbare technologieën maar we kunnen je met zekerheid zeggen dat het perfecte voetbalschoenen zijn.

Ozil Voetbalschoenen

De ACE Ozil voetbalschoenen speciaal ontworpen voor sterspeler zoals Paul Pogba, Mesut Özil, Ivan Rakitic en James Rodriguez zijn een plaatje om te zien. Deze worden daarom ook wel Ozil voetbalschoenen genoemd. We hebben de technologieën al gezien bij de bekende adidas F50 voetbalschoenen en zijn verbeterd voor de adidas ACE 17 PureControl Tango voetbalschoenen. Het noppensysteem en sprintframe zijn ideaal voor een perfecte acties en biedt ondersteuning. Wil jij ook altijd grip en controle op het veld dan zijn de James Rodriguez voetbalschoenen zeker de moeite waard. Deze zijn maar beperkt beschikbaar dus wees er snel bij. We wensen je heel veel plezier met de Paul Pogba voetbalschoenen en zien je graag terug.

  • Blue Blast sneakers
  • ACE voetbalschoenen
  • Pogba, Özil, Rakitic en James
  • Turf, zaal en kunstgras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *