adidas ACE 17 PureControl Tango

adidas ace 17 purecontrol tangoadidas ACE 17 PureControl Tango kopen? adidas ACE sneakers blauw zwart zijn de nieuwste adidas hoge voetbalschoenen. Bekijk ook eens de adidas hoge voetbalschoenen Predator blauw goud, adidas voetbalschoenen Predator en de nieuwe Pogba voetbalschoenen adidas.

direct bestellen vsd

Outlet zaal / straatschoenen
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Geschikt: natuurlijke ondergronden
Overzicht: adidas voetbalschoenen

adidas ACE 17 PureControl Tango zijn de nieuwste in de categorie adidas hoge voetbalschoenen. De ingebouwde sok is inmiddels verder ontwikkeld en zorgt voor een betere kwaliteit op het veld. De noppen van de adidas ACE Tango 17+ PureControl Boost IN Ocean Storm zijn geschikt voor zalen en kunstgras.

adidas ACE 17 PureControl Tango

De adidas ACE 17 PureControl Tango voetbalschoenen zijn verbeterd met een hoge sok speciaal voor comfort en verbetering van het spel. Primeknit is de naam die is meegegeven aan deze prachtige adidas voetbalschoenen. Intern zijn de schoenen geweven en zorgen voor een betere fit tijdens de wedstrijden. De lichtgewicht voetbalschoenen wegen 233 gram en zijn geschikt voor zaalschoenen en kunstgras. adidas hoge voetbalschoenen zijn te verkrijgen in diverse prijsklasse. Voetbalschoenen in de tabel hierboven zijn de adidas ACE 17.1 Primeknit FG/AG tot adidas ACE 17.3 Primemesh. De prijzen verschillen ook van €49,95 tot wel €329,95. Wens je kwaliteit voor op het veld dan zijn de adidas ACE 17 PureControl Tango voetbalschoenen.

Goedkope Online adidas ACE Zaalvoetbalschoenen

De goedkope online adidas ACE zaalvoetbalschoenen ontworpen voor een perfecte fit voor de voet. adidas voetbalschoenen hebben een nieuwe technologie genaamd CTRL/FIT constructie voor stevigheid rond de voet. Zones en sok speciaal voor de middenvoet zorgen voor een perfecte trap en passing. De ultradunne 3D laag in de zones gemaakt van synthetisch materiaal geven een gevoel van sporten op blote voeten. De balcontrole is verbeterd door de dunne laag en is tevens geschikt voor ieder weertype. adidas voetbalschoenen gaan dus lang mee en zorgen voor extra comfort. adidas Ace voetbalschoenen met de naam Primecut zijn dus perfect voor iedere voetballer en zorgen voor stabiliteit en comfort. We zullen je verder niet lastig vallen met alle denkbare technologieën maar we kunnen je met zekerheid zeggen dat het perfecte voetbalschoenen zijn.

  • Blue Blast sneakers
  • ACE voetbalschoenen
  • Pogba, Özil, Rakitic en James
  • Turf, zaal en kunstgras

Ozil Voetbalschoenen

De ACE Ozil voetbalschoenen speciaal ontworpen voor sterspeler Paul Pogba, Mesut Özil, Ivan Rakitic en James Rodriguez zijn een plaatje om te zien. De adidas voetbalschoenen worden daarom ook wel Ozil voetbalschoenen genoemd. We hebben de technologieën al gezien bij de bekende adidas F50 voetbalschoenen en zijn verbeterd voor de adidas ACE 17 PureControl Tango voetbalschoenen. Het noppensysteem en sprintframe zijn ideaal voor een perfecte acties en biedt ondersteuning. Wil jij ook altijd grip en controle op het veld dan zijn de James Rodriguez voetbalschoenen zeker de moeite waard. De populaire voetbalschoenen zijn maar beperkt beschikbaar dus wees er snel bij. We wensen je heel veel plezier met de Paul Pogba voetbalschoenen en zien je graag terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.