Suriname Trainingspak

suriname trainingspakHet Suriname trainingspak wordt voluit ook het Klupp trainingspak Suriname zwart genoemd en is nieuw in onze Suriname voetbalshop. Bekijk in onze Suriname voetbal fanshop ook eens het Suriname thuisshirt 2015-2016 en Suriname uitshirt 2015-2016.

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: senior
Partners: Voetbalshop
Morgen in huis
Gratis thuisbezorgd!

Het Suriname trainingspak zal worden gedragen in aanloop van de kwalificatie van het WK voetbal 2018 in Rusland. Het unieke logo vinden we op de linkerborst en rechter bovenbeen van de Suriname trainingsbroek. Een prachtig zwart trainingspak die te verkrijgen in de maten S tot XL. Hierboven de enige aanbieder van het Kupp trainingspak Suriname.

Suriname Trainingspak

Het Suriname trainingspak in ontworpen door het onbekende kledingmerk Klupp. Het sportmerk zien we regelmatig terug op de amateurvelden in Nederland. Een groot voordeel van Klupp voetbalkleding is de prijs en unieke vormgeving. Voetbal trainingspakken hebben we nooit eerder met touwtjes gezien dus dat is al uniek. Het Klupp Suriname trainingspak is dus te verkrijgen in senioren maten. Indien beschikbaar vind je in een eventuele tabel het Suriname presentatiepak kids.

Klupp Suriname Trainingspak

Een Klupp Suriname trainingspak kopen? Wij van Voetbalshirtsdirect vergelijken de prijzen en volgen de aanbieders zodat jij nooit teveel betaalt. Je kunt ons volgen op Facebook, Google+ of Twitter om op de hoogte te blijven van de nieuwste voetbalkleding. Het trainingspak Suriname 2016 zal dus worden gedragen tijdens de komende toernooien. Het team bestaat uit Surinamers uiteraard en ook uit Surinaamse Nederlanders die graag willen uitkomen voor Suriname. Een aantal bekende voetballers van “De Natio” ook wel Suriboys zijn bijvoorbeeld Gregory Rigters en Jeremain Lens om een 2-tal bekende voetballers te noemen. We vinden het Surinaamse voetbalelftal terug in André Kamperveenstadion, Paramaribo waar de thuiswedstrijden worden gespeeld. Veel plezier met het trainingspak Suriname.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *