Suriname Uitshirt 2015-2016

suriname uitshirt 2015-2016Het Suriname Uitshirt 2015-2016 is eindelijk uit en vanaf nu te verkrijgen in onze Suriname Voetbalshop! Het vernieuwde voetbalshirt zal gedragen worden door het Nationale Elftal van Suriname.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Morgen in huis
  • Gratis thuisbezorgd!

Het voetbalshirt voor de uitwedstrijden was voor het eerst te zien tijdens de wedstrijden in december 2014. Deze wedstrijden werden gespeeld om te strijden voor de kwalificatie van het WK 2018.

Suriname Voetbalshirts en Tenues

Het is tevens voor het eerst dat de Nationale kleding van Suriname in de openbare verkoop gegaan is, wat deze shirts en tenues extra speciaal maakt. De artikelen behoren dan ook tot een exclusieve collectie. Het shirts is gemaakt van 100% polyester zodat deze ideaal is voor het sporten. Ben je dus een echte fan van het Surinaamse voetbal en zit je bij elke wedstrijd weer klaar om je team aan te moedigen, dan is dit een item die je zeker weten in je kast moet hebben hangen. Het speciale van het shirt zit hem in het feit dat er een watermerk van sterren in verwerkt zit. Deze diepgang geeft een mooie extra dimensie aan het uitshirt. Verder is de Suriname kleding geproduceerd en ontworpen door het Nederlandse merk Klupp Sportswear. Voorheen werd dit gedaan door het merk Kelme.

Suriname Uitshirt 2015-2016

Deze is uitgekomen in een overwegend mooie rode kleur. Het voetbalshirt is uitgekomen onze voetbalshop met een mooie klassieke kraag met de bekende groene kleur in het boord. Daarnaast is het logo van de Surinaamse Voetbal Bond te zien op de linker borst en het Klupp logo op de rechter borst. Om het uitshirt 2016 helemaal af te stemmen op de voetballers en de sportliefhebbers is er een vocht afvoerend materiaal verwerkt in de kleding. Op deze manier blijft je shirt dus lekker droog op de huid aanvoelen tijdens het sporten. Maak vandaag dus nog je Suriname voetbaltenue compleet met dit zeer opvallende Suriname Uitshirt 2015-2016!

  • Suriname Voetbalshop
  • WK 2018
  • Klupp Sportswear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *