Feyenoord Trainingsshirt Koeienpatroon 2019-20

feyenoord trainingsshirt koeienpatroon 2019-20Check hier in voor het Feyenoord trainingsshirt koeienpatroon 2019-20. Je kunt deze wit met zwarte variant morgen al in huis hebben als je deze vandaag besteld. Wat vind je van het pre-match shirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Droomparken
  • Te zien voor de wedstrijden

We hebben het shirt al gezien in de voorbereiding. Een uniek shirt voor de spelers op de bank en tijdens de warming-up veelvuldig in beeld gebracht. Ideaal om te dragen wanneer je training weer begint of gewoon om in te chillen. Je kunt deze ideaal combineren als je het Feyenoord tenue thuis rood wit zwart 2019-20 al in huis hebt.

stelling: Feyenoord gaat kampioen worden van de Eredivisie

We kunnen het shirt weer vinden voor kinderen, heren en dames. Droomparken is de nieuwe sponsor die we op alle kleding zien. Wat vind jij van deze hoofdsponsor? Geen zin om deze dure kleding aan te schaffen? We krijgen binnenkort ook replica varianten.

Feyenoord Trainingsshirt Koeienpatroon 2019-20

Gekscherend noemen we het een koeienpatroon maar dan weet je welke we bedoelen. Zelf vind ik het een prachtig shirt maar dat is ook maar een mening. Het shirt is in ieder geval geschikt voor de warme dagen door de clima-cool technologie van adidas. Daarnaast heeft deze de bekende mesh-panelen! Heel veel plezier met het shirt en we kijken uit naar een nieuw voetbalseizoen. Kies hier ook een nieuwer adidas Feyenoord thuisshirt 2022-2023.

  1. Feyenoord gaat overwinteren in Europa
  2. De oude bekende zorgen voor veel positiviteit binnen de club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *