Errea ADO Den Haag Thuisshirt 2019-2020

errea ado den haag thuisshirt 2019-2020Check hier het Errea ADO Den Haag thuisshirt 2019-2020 in de bekende groen/gele kleuren. We gaan dit shirt zien in het Cars Jeans stadion. Hieronder kan je ook direct voor het uitshirt en trainingspak voor een volle kast ;). Alle kleding heeft een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Ga direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: 128 cm tot XXL
  • Errea voetbalkleding

Als we kijken naar ht ADO Den Haag thuisshirt zien we de groen met gele kleuren. Natuurlijk komen deze voort uit de stadskleuren van Den Haag. Een prachtige club die de wedstrijden speelt in het Cars Jeans stadion. We zijn benieuwd hoe ze het aankomend seizoen gaan doen. Je kunt ook nog kiezen uit een ADO Den Haag shirt thuis kids 2019-2020 of ADO Den Haag zwart groen uitshirt 2019-20

Errea ADO Den Haag Thuisshirt 2019-2020

Errea staat ook op de linkerborst en heeft gekozen voor een moderne maar ook traditionele kraag. We hebben van Errea ook nog het oude: ADO Den Haag 3e shirt 2016-2017. Het voetbalshirt ADO is voorzien van de originele sponsors. Aan de voorkant staat met grote witte letters Cars Jeans en aan de achterkant vinden we een keer geen sponsor met een aantal logo’s. Uiteraard pronkt het ADO Den Haag logo op de linkerborst. Je kunt het voetbalshirt ook bedrukken! De kosten voor een bedrukking (naam en nummer) zijn €14,99.

FC Den Haag Nieuws

FC Den Haag is een club uit de Eredivisie met een rijk verleden. Alle Door Oefening Den Haag is opgericht in 1905 en wat we natuurlijk nooit vergeten is dat FC Den Haag 2x landskampioen is geworden. Naast de kampioenschappen heeft FC Den Haag 2 maal de beker gewonnen. Het 110 jarige bestaan stond in het teken van het ADO museum Den Haag! Veel staat in het teken van de gloriejaren in het Zuiderpark. Het prachtige stadion dat is vervangen voor een nieuwbouw project. ADO Den Haag heeft tevens een vrouwenelftal. Dames ADO komt uit in de Eredivisie voor vrouwen. Goed om te zien dat vrouwenvoetbal steeds populairder wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *