ADO Den Haag Donkerblauw Trainingspak 2019-20

ado den haag donkerblauw trainingspak 2019-20Shop hier een ADO Den Haag donkerblauw trainingspak 2019-20 in onze fanshop. Wil je helemaal in ADO stijl? Je kunt dan ook een thuisshirt of uitshirt van de club bestellen bij aanbieder Voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

  • Shop hierboven direct bij Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids tot XXL
  • Errea voetbalkleding

Je zag waarschijnlijk de opvallende blauwe kleur al. Het wordt ook wel het werkpak van de spelers genoemd. Een comfortabele Errea pak bestaat uit de trainingstrui en bijpassende broek. Zie hier ook het ADO Den Haag zwart groen uitshirt 2019-20. Hoe denk jij dat het aankomende seizoen gaat verlopen?

Stelling: volgend seizoen hoop ik op een ander kledingmerk dan Errea

Het pak is voorzien van een fleece binnenvoering. Je trainingspak voelt dus altijd comfortabel aan ook tijdens het trainen. De taille aan alle kanten zijn strak te trekken door middel van een koord. Een heerlijk pak om lekker in te chillen. Zoals gezegd is het ADO trainingspak voor de verandering een keer blauw. Over de schouders en kraag zijn blauwe accenten te zien.

ADO Den Haag Donkerblauw Trainingspak 2019-20

Errea heeft niet bepaald hun best gedaan om zich te verstoppen. Het merk inclusief logos staat met grote letters te vinden. Zelfs aan de achterkant staat Errea nog een keer met dikke letters geschreven. Je kunt dus wel zeggen dat het een speciaal pak is. Het ADO Den Haag logo staat op de linkerborst en aan de linkerkant van de trainingsbroek. Je kunt nu dus lekker warm plaatsnemen in het Cars Jeans Stadion.


We hebben bij onze aanbieder niet alleen trainingskleding. Klik je bijvoorbeeld op op de button direct bestellen dan gaat er een wereld open. Je hebt daar bijvoorbeeld een ADO Den Haag dekbedovertrek, pennen en sjaals. Heel veel plezier met de prachtige ADO Den Haag artikelen en hopelijk een geweldig seizoen. Het trainingspak ADO niet helemaal wat je zoekt? Ga dan eens langs bij het Errea ADO Den Haag zwart trainingspak 2019-2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *