Ajax Grijs Trainingspak Warming-Up 2019-2020

ajax grijs trainingspak warming-up 2019-2020Koop hier een Ajax grijs trainingspak warming-up 2019-2020 in onze fanshop. Je kunt deze morgen al dragen als je vandaag besteld. Je kan deze misschien nog shoppen hieronder bij de enige aanbieder.

direct bestellen vsd

  • Shop hierboven direct
  • Laagste prijs bij onze aanbieders
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Trui en trainingsbroek

Bekijk nu ook het adidas Ajax grijs trainingspak 2019-2020 die bij Voetbalshirtsdirect te verkrijgen is. Klik je hierboven dan kan je deze direct bestellen. Begint binnenkort weer je training? Je kunt dan de nieuwste kleding dragen van Ajax Amsterdam :). Zoek je een kindermaat bekijk dan eens het Ajax trainingspak junior rood 2021-2022.

Ajax gaat weer een spectaculair seizoen krijgen net als vorig jaar

Het pak voor de warming-up bestaat natuurlijk uit het jack en broek. Een prachtige adidas ontwerp die we vaak terug gaan zien in de Johan Cruijff Arena. De spelers uit de selectie gaan deze dragen in strijdt om de KNVB beker en Landskampioenschap. We zijn ook erg benieuwd wat je van dit pak vindt. Afgelopen seizoen was het trainingspak nog zwart.


Ajax Grijs Trainingspak Warming-Up 2019-2020

We hebben het Ajax trainingspak in de maten 128 tot 176 en van XS tot XXXL. Je ziet direct het adidas logo maar belangrijker het clublogo met daarboven de 3 gouden kampioensterren. Een top product uit onze Ajaxshop. Verschijn op de voetbaltraining in dit geweldige chill pak. De selectie zal daarentegen het pak dragen tijdens de warming-up of wanneer de reserves plaats moeten nemen op de bank.

Je kunt het Ajax trainingspak bestellen in de thuis en uit variant. Trainingspakken van de club zijn ontworpen door adidas. adidas kleding is Clima-cool ontworpen wat wil zeggen dat het droog aanvoelt. Het AFC AJAX pak heeft een normale pasvorm en bevat ritsen. De trainingspakken van Ajax zijn te personaliseren met nummer. Veel plezier met je aankopen en we hopen je snel terug te zien in onze online voetbalshop.

  • AFC Ajax
  • Kleuren: grijs en wit
  • Hoofdsponsor: Ziggo
  • Kledingsponsor: adidas
  • Trainingstrui en trainingsbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *