Ajax Trainingspak Junior Rood 2021-2022

ajax trainingspak junior rood 2021-2022Scoor hier het Ajax trainingspak junior rood 2021-2022 van de kleding selectie uit onze Ajax shop. Als je kiest voor de variant met capuchon dan is het met een sweater. Wat vind je van het trainingspak in het rood met wit?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Beschikbaar in: kids, junioren en kinderen
  • Kleur: rood met wit
  • Maten: 128 tot 178

Het Ajax trainingspak wit / rood is ontwikkeld voor alle thuiswedstrijden. Deze zullen natuurlijk weer plaats zullen gaan vinden in het stadion Johan Cruijff Arena. Het voetbal trainingspak werd als eerst aangeboden door Ajaxshop zelf. Daar werd op dat moment ook al het nieuwe Ajax trainingspak in het zwart aangeboden. Samen met je kids dus een echte Ajacied? Je weet dan dat dit een onmisbaar item is wanneer je de thuiswedstrijden gaat kijken. Via de bovenste button ga je direct naar de goedkoopste of kies een Ajax grijs trainingspak warming-up 2019-2020.

Ajax pakt ook dit seizoen weer 3 prijzen – VSD

We hebben naar het Ajax trainingspak voor kinderen ook het thuisshirt in kleine maten. Als we kijken naar het uitshirt past deze perfect bij elkaar als je zoekt naar Ajax voetbalkleding. De kleuren staan perfect bij het Ajax trainingsjack. Verder zijn de Ajax trainingspakken natuurlijk weer ontworpen door adidas. Dit zagen we de vorige seizoenen ook al. Dit is gelijk te herkennen aan de strepen die vanaf de schouders naar de uiteinden van de mouwen lopen. Doordat Ajax kampioen is geworden spelen ze natuurlijk weer Champions League. Ook hier zullen dus het nieuwe Ajax trainingspak thuis terug gaan zien.

Ajax Trainingspak Junior Rood 2021-2022

De verkrijgbare maten voor het Ajax trainingspak kids 2021/22 loopt van maat 128 tot en met maat 176. Een van de mooie dingen van de nieuwe trainingspakken zijn de luchtdoorlatende gaatjes en het vocht afvoerende materiaal. Hierdoor blijft de lichaamstemperatuur van de kinderen constant zodat ze al hun energie kwijt kunnen tijdens het voetballen. Kortom, het nieuwe pak is een echte aanwinst voor de collectie van de trouwe supporter. Wilt u als ouder zijnde ook een van de pakken, bekijk dan ook het oudere adidas Ajax sweat trainingspak 2019-2020.

Kenmerken en overige informatie
  • Website: Ajax.nl
  • Eredivisie
  • Trainingstenues
  • adidas
  • Climacool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *