adidas Ajax Trainingspak 2020-2021

adidas ajax trainingspak 2021-2022

Hier het adidas Ajax trainingspak 2020-2021 in het rood met witte mini accenten. Deze is ontworpen door adidas met een jack met capuchon. De grote vraag; wat vind jij van het trainingspak?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Ajax.nl/shop
 • In: kids, vrouwen en heren
 • Verkrijgbaar in de maten: mini tm XXXL
 • Seizoen: 2021/2022
 • Kleuren: rood met wit

Deze vergeleken met het Ajax trainingspak uit kids 2019-2020? Het grote verschil is de maat van de Ajax trainingspakken. Bekijk de thuis training kleding en kies het perfecte Ajax fan artikel om heerlijk in te sporten of te ontspannen. Een ander trainingspak? We hebben in het overzicht van de trainingspakken alle mogelijkheden van landen tot clubs.


Deze bestaat uit het trainingsjasje en de Ajax trainingsbroek voor volwassenen. Daarnaast hebben we ook het Ajax trainingspak junior of zoals anderen het ook wel noemen: Ajax trainingspak kids. Net zoals vorig seizoen met deze zal ook dit jaar het pak veel gedragen worden door kinderen en volwassenen. Zeker wanneer je bij het Johan Cruijff Arena stadion loopt, zul je je verbazen over de voetbalkleding die je op straat gedragen ziet worden. Je kunt wel zeggen dat de doelstelling is om ver te komen in Europa.

adidas Ajax Trainingspak 2021-2022

Het Ajax trainingspak en de andere versies van de voetbal trainingspakken is een van de meest verkochte pakken in de Eredivisie in Nederland. De club uit Amsterdam verkoopt de voetbalkleding onder andere in haar eigen Ajax shop, maar ook via hun website en andere grote aanbieders zoals Voetbalshop en Unisportstore. Daarom hebben wij van Voetbalshirtsdirect ervoor gekozen onze mede voetballiefhebber te helpen hiermee. Hieronder vind je de aanbieders gesorteerd op prijs. Hierdoor weet je altijd dat het Ajax trainingspak kopen efficiënt gebeurt zonder teveel uit te geven.

De club heeft Berghuis als stand in gehaald voor het eerste team

Het Ajax tenue 2021/22 bestaat, zoals vele waarschijnlijk weten uit het Ajax shirt, het voetbalbroekje en de voetbalkousen. Naast dit populaire thuis tenue is er ook een Ajax uittenue blauw met het uitshirt, het uitshort en de uitkousen. Het adidas Ajax trainingspak 2021-2022 valt ook onder dezelfde voetbalkleding uit dezelfde shop. Het pak komt uit in verschillende kleuren (vaak het trainingspak thuis en het trainingspak uit).

Ajax Netwerk

De Amsterdamsche Football Club (AFC) Ajax zal dit seizoen weer gaan voor de landtitel in de Eredivisie. Daarnaast zal de club ook verder proberen te komen in Europa dan vorig jaar. Het Ajax netwerk is opgezet om zoveel mogelijk informatie over AFC Ajax te kunnen ontvangen. Het Ajax tenue is te verkrijgen bij verschillende aanbieders die hierboven genoemd zijn. We hadden al veel speculaties gehoord via het platform Ajax netwerk maar nu weten we het dus. Dit tenue, maar ook het adidas Ajax trainingspak 2021-2022 zal altijd comfort en kwaliteit bezorgen. Naast de volwassen versie is er ook een Ajax tenue kids (Ajax tenue junior) zodat je kind trots over het voetbalveld rent in zijn of haar clubtenue.

Het Ajax trainingspak is wederom ontworpen door adidas. Het Duitse sportmerk doet dit al jaren en betaalt de Amsterdamse club hier per seizoen maar liefst 5 miljoen euro. Wanneer er uitstekende prestaties behaald worden dan is dit zelfs nog meer. Zes jaar geleden in de winterstop is er tevens van sponsor gewisseld. Waar het hiervoor nog AEGON was, neemt Ziggo het sponsorschap nu op zich tot en met 30 juni 2023. Deze nieuwe deal levert Ajax zo’n 8 miljoen per jaar op. Wens je meer informatie over de geschiedenis? Ga dan naar de website: Ajax.nl.

adidas Ajax Tracksuit 2021/2022

Door de productie van deze door adidas is het pak ontworpen met de Climacool technologie van het merk. Deze technologie zorgt ervoor dat het trainingsjack en de trainingsbroek lekker luchtig en droog blijven aanvoelen tijdens het voetballen/sporten. Het luchtig houden komt door de Mesh panelen die erin verwerkt zitten en het droog houden gebeurt door het afvoeren van het vocht naar de buitenste lagen. Het pak is daarom een geweldige toevoeging aan je collectie als supporter zijnde.

De Ajax trainingsbroek is ook voor dit seizoen weer uiterst comfortabel ontworpen. Een broek is tezamen met het complete tenue en de gehele trainingspakken te verkrijgen in de fanshop. Deze was al een artikel die je liever niet meer uit deed door het aangename comfort, maar dit is dus ook het geval met de broek van het nieuwe adidas Ajax trainingspak 2021-2022. Zoals altijd hebben wij natuurlijk ook de AFCA trainingsbroek kids versie voor je beschikbaar in de Ajax fanshop.

Kenmerken en meer informatie

 • Competitie: Eredivisie

 • Seizoen 2021/2022

 • Sponsor: Ziggo

 • Producent: adidas

 • Technologie: ClimaCool

 • Ajax Shop

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *