Nieuwe Galatasaray Thuistenue 2021-2022

nieuwe galatasaray thuistenue 2021-2022Koop hier het nieuwe Galatasaray thuistenue 2021-2022. Deze is er voor kids, junioren, kinderen en senioren. In onze winkel is het tenue compleet te maken met voetbalshort en kousen. We gaan het home tenue terug zien in de Turkish Süper Lig.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinderen, junioren, heren en dames
  • Kledingsponsor: Nike

GS heeft inmiddels 20 titels op haar naam staan en daarom ook 4 sterren boven het Galatasaray Spor Külübü logo. Bestel hier het nieuwe Galatasaray tenue met Sixt als shirtsponsor.

Nieuwe Galatasaray Thuistenue 2021-2022

Wat kunnen we zeggen over het nieuwe Galatasaray thuistenue 2021/22? Het is ontworpen met een ronde hals. Verder is het complete tenue voor zien van een AeroSwift design. Een AeroSwift shirt zorgt voor comfort en flexibiliteit. De club uit Istanbul heeft de clubkleuren rood-geel en deze zien we dan ook terug over het complete nieuwe Galatasaray tenue in het oranje met rood. De eerste keer dat we kennis mochten maken met het Galatasaray SK tenue 2021-22 home was in Zweden.

Galatasaray SK Tenue Home 21/22

Het Galatasaray SK tenue home valt op door het rode blok aan de achterkant van het thuisshirt. Je kunt het hierboven als zien een bedrukking wordt in het wit gemaakt. Een groot fan van Galatasaray Istanbul of van de spelers; Wesley Sneijder of Selcuk Inan? Deze spelers zitten er niet meer maar blijven helden. Arda kan natuurlijk ook nog steeds. Bestel dan snel het prachtige Galatasaray tenue thuis. Uiteraard is het ook mogelijk om een los GS shirt 2021-22 te bestellen. Een bezoek brengen aan de Türk Telekom Arena? Bekijk dan via de blauwe link een voetbalreis Galatasaray SK.

  • Wat vind je van het thuistenue
  • Kan je onderstaand team nog herinneren??
  • Wie is jouw absolute held van de afgelopen 10 jaar?
  • Overzicht: Galatasaray store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *