Denemarken Thuisshirt 2020-2021

denemarken thuisshirt 2020-2021In de shop voor dames en heren het Denemarken thuisshirt 2020-2021. We hebben voor junioren het shirt thuis voor kids. Een goedkoop voetbalshirt maar wat vind je van de kleurencombinatie?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kids, junioren en kind
  • EK 2020 – World Cup 2022

Het Hummel Denmark shirt thuis EURO2020 voor het Europees kampioenschap voetbal. Ga voor het thuisshirts van het Deense elftal voor het laagste bedrag vergeleken met alle andere officiële voetbalshirts. We hopen op een mooi EK maar het begin is zwaar.

Heel veel sterke Christian Eriksen en tot snel 🙂

Het Denemarken EURO Cup shirt rood voor de “thuiswedstrijden” op de toernooien. We gaan het rode thuistenue met witte accenten zoals een short zien tijdens het EK voetbal 2020. Het Deense voetbalelftal wordt zeker niet geacht als kanshebber. Het probeert in ieder geval de kwartfinale te halen. Om een paar sterren te noemen uit de selectie is het Christensen en Christian Eriksen. Je ziet de voetbalfans die het shirt dragen in de sportschool of op trainingen.

We wensen Denmark succes op het EK 2020. Daarna ook tijdens het Wereld Kampioenschap voetbal 2022.

Denemarken Thuisshirt 2020-2021

Het Denemarken shirt thuis is gemaakt door Hummel met unieke accenten op de schouders. Een witte actie op de schouders met verder een overwegend rood voetbalshirt. Hummel voetbalkleding kennen we eigenlijk niet van voetbal. Hummel wordt veel gebruikt bij hardlopen en andere sporten. Voetbalshirts landen in de store kunnen allemaal worden bedrukt. Hier ook het Hummel Denemarken thuisshirt kids 2020-2021. Wens jij dus een shirt met naam / nummer achterop dan is het nu je kans. Hoe ver denk jij dat het Deens voetbalelftal gaat komen? We hebben ook het complete Denemarken thuistenue 2018-2019 voor kinderen, heren en vrouwen in de store.

  • Deens voetbalelftal
  • Rode uittenues
  • Hummel voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *