Hummel Denemarken Trainingspak 2022-23

hummel denemarken trainingspak 2022-23Hier het Hummel Denemarken trainingspak 2022-23 kopen. Je ziet nu de Hummel pijlen op de broek. We gaan deze zien tijdens de World Cup in Qatar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisporstore.nl
  • In: kids, kind, junior tot XXL
  • Kleuren: zwart
  • World Cup trainingspakken

Het Denemarken voetbal trainingspak landen 2022/23 in de gekleurde samenstelling zwart. Een trainingsjas en trainingsbroek shop je hierboven bij Unisportstore.nl. Je kunt deze krijgen met een standaard pasvorm. We hebben daarnaast ook het Hummel Denemarken zwart WK voetbalshirt 2022-23 voor jong en oud. Maak je klaar voor de komende wedstrijden. In onze fanshop en ook het oudere Denemarken uitshirt EURO 2020-2021.

Deze met ideale binnenvoering en prachtige samenstelling. Comfort is belangrijk maar ook de Hummel accenten. We zien ze vanaf de schouder tot aan de onderkant van de trainingsbroek. De taille aan alle kanten zijn strak zodat je een ideale lichaamstemperatuur houdt. We gaan de Denmark presentatiepakken 2022/23 zien op de trainingen maar ook voor de camera. Altijd al een pak willen hebben? Dit is je kans naast een WK fan pakketten. Bekijk ook het overzicht voetbal trainingspakken.

Hummel Denemarken Trainingspak 2022-23

Hummel is qua logo’s en accenten nooit bescheiden zoals je kunt zien op de afbeelding. Een Denemarken trainingsbroek en trainingsjack is ook los te verkrijgen. De bijzondere tinten kunnen worden afgewisseld met een bedrukking. We zijn benieuwd naar de verrichtingen van het Deens voetbalelftal op het Wereldkampioenschap voetbal. In onze voetbal fanshop meer trainingskleding zoals de goedkope trainingsshirts. Heel veel plezier met de prachtige fan artikelen, Denemarken trainingspak 2018-2019 en Denmark presentatiepakken voor het WK voetbal 2022!

  • Deens voetbalelftal
  • Kledingmerk: Hummel
  • Kleuren: zwart
  • Trainingsjas / trainingsbroek

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *