Hummel Denemarken Zwart WK Voetbalshirt 2022-23

hummel denemarken zwart wk voetbalshirt 2022-23Als statement het Hummel Denemarken zwart WK voetbalshirt 2022-23. Een unieke voetbalshirt om op Qatar mee te verschijnen. Zullen ze überhaupt een keer aantreden in een 3de shirt? Ach kies deze anders als collectors item.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Hummel voetbalkleding
  • Statement richting Qatar
  • 3de voetbalkleding in het zwart

Een Hummel voetbalshirt is prima te dragen tijdens het sporten of training. Op de afbeelding zie je de logo’s misschien niet zo goed. Deze zijn in werkelijkheid beter zichtbaar. Je kunt deze krijgen voor de jongste fans tot volwassen. Bestel deze snel via de button hierboven.

Denemarken gaat 1 wedstrijd spelen in dit voetbalshirt – VSD

Je kent de voetbalkleding misschien van de voorgaande toernooien. Hummel ontwerpt eigenlijk al jaren de kleding voor het land. We hopen dan ook dat we de oude bekende voetballers ook mogen zien tijdens het toernooi. Het shirt gaan we sowieso zien tot het EK voetbal 2024.

Hummel Denemarken Zwart WK Voetbalshirt 2022-23

Ga je vandaag nog voor het shirt dan heb je deze binnen 2 dagen in huis. Als rode tegen variant hebben we het Denemarken thuisshirt 2020-2021. Je kunt je klaar maken voor de komende toernooien. Toch verwachten we dat het in Europa in ieder geval koud zal worden. Bestel daarom in onze shop ook het Denemarken trainingspak. Ga los en kies de nieuwste kleding.

  • Voetballand: Denemarken
  • Held: Eriksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *