Suarez Thuisshirt Uruguay 2022-2023

suarez thuisshirt uruguay 2022-2023Het Suarez thuisshirt Uruguay 2022-2023 is geweldig populair als Puma Uruguay thuisshirt 2022-2023. Hij maakte zijn debuut voor het land in 2007 en kreeg direct een rode kaart. Hij blijkt tijdens zijn club carrière als internationaal een echt problemenkind te zijn.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, senior en dames
  • Rugnummer: 9

Hij vormt vanaf het begin een droom duo samen met Edinson Cavani. Of deze man nog mee gaat is de vraag maar Suarez sowieso wel. Dit shirt is te verkrijgen in kids, kinderen, dames en senioren. Je kunt deze via de button direct bestellen. Volgens mij volgt later ook nog een trainingspak van het land.

Luis gaat sowieso nog 5 scoren tijdens het WK 2022 in Qatar – VSD

Een Suarez thuisshirt Uruguay 2022-2023 blijft geweldig populair in Nederland en Europa. Het lichtblauwe voetbalshirt met rugnummer 9 te verkrijgen voor kinderen en senioren. Uiteraard zijn bedrukte voetbalshirts populair. Tijdens de toernooien gaan we hopelijk veel zien van het Uruguayaanse voetbalelftal. Luis Alberto Suárez Díaz een geweldige voetballer welke populair is in Zuid Amerika maar ook in Europa. Shop naast het shirt ook tenues en Uruguay trainingspakken landen.

Suarez Thuisshirt Uruguay 2022-2023

In de online fanshop het thuisshirt van de spits. We hopen op een geweldig toernooi in Qatar. Het voetbalshirt te zien tot de Copa America van 2023 in ??. Tijdens het WK voetbal 2014 was het weer raak, Suarez bijt Chiellini in de schouder en Uruguay verlaat al spoedig het WK voetbal 2014. Deze heeft prachtige kanten om zijn acties op het veld. Ondanks zijn rare fratsen blijft het een fantastische wereldvoetballer. We hopen nog jaren lang te kunnen genieten van het shirt maar het eind is in zicht.

WK’s en toernooien van de spits

Tijdens het WK voetbal 2010 scoorde Suarez in vier wedstrijden twee goals. We zullen niet vergeten dat hij in de kwartfinale tegen Ghana de bal met beide handen uit het doel sloeg. Hij kreeg in het Uruguay tenue een directe rode kaart. In de halve finale verloor Uruguay van het Nederlands Elftal. Uiteraard is hij nu weer aanwezig op het WK voetbal 2022. Hoe gaat hij het doen op het Wereldkampioenschap voetbal 2022.

Luis Suarez Transfers

De spits begon zijn carrière bij Nacional in Uruguay. De fantastische scouts van FC Groningen kregen de speler in 2005 in het vizier. Hij kwam in 2006 voor 1,5 miljoen euro over. Ajax was hem uiteraard al snel op het spoor met als gevolg dat hij een vertrek bij FC Groningen forceerde. Hij zou bij Ajax vier fantastische jaren tegemoet zien. In 110 wedstrijden wist de duikelaar 81 keer het net te vinden. Het zou toch tot 2011 duren voordat hij Ajax achter zich liet voor Liverpool. Hij groeide in Liverpool al snel uit als publiekslieveling. Luis Suarez bleek een droom duo samen met Sterling. In de zomer van 2014 werd hij voor een recordbedrag van 81 miljoen euro overgenomen door FC Barcelona. Inmiddels is hij van Atletico naar Nacional gegaan.

  • Naam: Luis Alberto Suárez Díaz
  • Rugnummer: 9
  • Club: Nacional
  • Land: Uruguay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *