Puma Uruguay Thuisshirt 2022-2023

puma uruguay thuisshirt 2022-2023Op een verdiende zevende plek in de top 32 mooiste landen voetbalshirts het Puma Uruguay thuisshirt 2022-2023. Bekijk in onze voetbalshop het overzicht van de kleding voor de World Cup 2022 in Qatar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Stof: 100% polyester
  • Sterspeler: Suarez, Godin en Cavani

De Uruguay shirts 2022/23 zullen gedragen worden tijdens het toernooi “Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar. Daarna ook nog wel tijdens de Copa America 2023. Je zou het niet direct zeggen maar het land is één van de meest succesvolste teams ter wereld. Het is ook het land dat een WK titel in de wacht heeft gesleept met de minst aantal inwoners binnen Uruguay. In de Copa America is Uruguay zelfs succesvoller dan Brazilië en Argentinie. Ze hebben deze prijs vijftien keer in de prijzenkast staan.

Het WK voetbal 2014 was een bijzonder toernooi voor Uruguay. Sterspeler Luis Suarez beet Chiellini in de schouder.

Deze is weer te verkrijgen voor klein en oud. De laatste jaren gaat het weer beter met het land op voetbalgebied. 2010 kunnen veel Nederlanders nog herinneren want Uruguay ging onderuit tegen het Nederlands Elftal met een prachtige goal van Giovanni van Bronckhorst. In totaal heeft Uruguay 20 toffees in de kast staan en is qua aantal prijzen de absolute nummer één. Dit shirt zien we in ieder geval elk toernooi in het lichtblauw. De speler met de meeste interlands is Diego Forlan die we kennen uit bijvoorbeeld de Manchester United tijd. Hij speelde in totaal 111 interland. Topscoorder aller tijden is Luis Suarez en hij heeft nog tijd om zijn koppositie te versterken.

Puma Uruguay Thuisshirt 2022-2023

Het Uru voetbalshirt is al vanaf het jaar 1910 in het lichtblauw. Het kledingmerk van deze tijd is Puma. Deze hebben dankzij Puma een Dry-Cell technologie zodat je voetbalshirt altijd fris aanvoelt. Het shirt heeft een normale pasvorm. Het Puma logo is in het wit terug te vinden op het thuistenue. Ook is het mogelijk om een Suarez shirt 2022-2023 te creëren. De bijzondere topscoorder van het land blijft een fenomeen. Deze is daarnaast gemaakt van 100% polyester. Een landenteam met een rijke historie heeft dus ook een prachtig thuistenue. Heel veel plezier met je aankoop en we hopen je snel terug te zien.

  • Land: Uruguay
  • WK voetbal 2022 & Copa America 2023
  • Kledingmerk: Puma
  • Slim-fit voetbalshirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *