Nike Brazilie Shirt 2019-2020

nike brazilie shirt 2019-2020Jaha! Check hier het Nike Brazilie shirt 2019-2020. Je kunt ook gaan voor een bedrukking van het thuisshirt! Kies dan mannen als Gabriel Jesus, Neymar Jr of Coutinho achterop :).

direct bestellen vsd

 • Brazilië voetbalshirts
 • Nike Dri-FIT kleding
 • Seizoen: Copa America 2019
 • Gratis thuisbezorgd

Natuurlijk is het Brazilië thuisshirt 2019/2020 populair onder de fans van de Kanaries. Dat komt niet alleen door het verleden maar het is ook gewoon een mooi shirt. We noemden net al even wat helden maar welke speler zou jij achterop laten bedrukken? Het is nog even wachten en dan is de aftrap van de Copa America 2019 die ook te zien is bij Ziggo. Maak je collectie compleet en bestel het Brazilië voetbalshirt.

 1. Kies je het uitshirt of dit groen met gele thuisshirt?
 2. Gaat Brazilië de Copa America winnen?

Een aantal vragen waar jij onderaan antwoordt op kan geven:). Het Nike Brazilie shirt 2019-2020 is zoals gezegd in de bekende kleuren. Wat is nou anders dan het WK shirt? De kraag is iets aangepast en de kleuren zijn iets doffer. We gaan nog even kort terug naar het WK in Brazilië en het WK van 2018. Brazilië mocht automatisch deelnemen maar kreeg tijdens het WK in eigen land een aardige klap van Duitsland. Het was het begin van de grootste nederlaag ooit voor Brazilië, ze verloren met maar liefst 1-7. De wedstrijd om de derde plek ging met 1-3 verloren tegen het Nederlands Elftal. Het ging tijdens het WK van 2018 weer mis dus hopen we nu op het WK van 2022.

De Kanaries winnen de FIFA World Cup 2022 – Neymar

Nike Brazilie Shirt 2019-2020

Het Brazilië thuisshirt al jaren in het geel. We zien vaak namen als: Neymar Jr., Coutinho achterop de shirts. Vooral Neymar is een voorbeeld voor alle jonge voetballers. Het blijft altijd genieten om de technisch hoogbegaafde spelers van Brazilië aan het werk te zien. Nike zorgt al jaren voor de kleding van Brazilië. Je zal dus niet verbaasd zijn dat deze Dri-fit is ontworpen. Je shirt voelt dus fris en droog aan. Als we kijken naar de successen dan is Brazilië nog steeds het succesvolste land qua prijzen. Het land heeft als enige meegedaan in alle eindrondes. De goddelijke kanaries zijn in totaal vijf keer wereldkampioen geworden. Acht keer hebben ze de Copa America in de wacht gesleept en ze zijn ook nog eens vier keer winnaar van de Confederations Cup geworden.

De oud-speler met de meeste interlands is nog altijd Cafu. En de topscoorder aller tijden is Pele.

Je ziet het altijd aan het Brazilië logo met de vijf sterren op de kleding. Het is niet voor niks dat Brazilië ook wel de goddelijke kanaries wordt genoemd. De sterren staan voor de WK’s die het land heeft gewonnen. De kraag en kringen om de mouwen hebben dezelfde groene kleur als het Nike logo. Verder is de kleding slim-fit ontworpen en is deze weer in alle maten te koop is. Wil je toch liever de witte variant? Klik dan op de blauwe link: Brazilie uitshirt 2019-2020. Twijfel je nog kijk gerust even verder op de site of bezoek onze Facebookpagina.

 • Voetballand: Brazilie
 • Braziliaans voetbalelftal
 • Wereldkampioen: x5
 • Copa America: x8
 • Confederations Cup: x4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *