Nike Barca Voetbalshirt Limited 98-99

nike barca voetbalshirt limited 98-99Scoor hier het Nike Barca voetbalshirt Limited 98-99! Een seizoen waar wel heel veel goed ging :). Je kunt deze trouwens ook bedrukken. We zijn ook erg benieuwd of jij het een mooi voetbalshirt vindt?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €49,95
  • Club: FC Barcelona
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Bijzondere voetbalshirts

We gaan dit shirt niet zien tijdens de officiële wedstrijden! Het is natuurlijk wel gaaf om het shirt te dragen tijdens FIFA avondjes of als je gaat trainen. Wat kunnen we nog meer zeggen over het Limited Edition shirt? Een jubileum shirt van FC Barcelona is echt speciaal voor de fans ontworpen. Misschien herken je het shirt nog wel van vroeger. Als jij een voetbalshirt uit het verleden moest kiezen, welke zou dat dan zijn?

Nike Barca Voetbalshirt Limited 98-99

Wil je toch liever het shirt van het laatste seizoen? We hebben via de blauwe link het Nike FC Barcelona thuisshirt 2020-2021 als originele variant. Ook deze is gewoon ontworpen van 100% polyester. Erg leuk om op de training te verschijnen in een hele andere variant. Je kunt een speler zoals Guardiola laten bedrukken maar voor wie ga jij?

  1. Welke speler is je absolute favoriet van Barca?
  2. Ga los en kies een origineel shirt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *