Paul Pogba adidas Collectie Season 5

pogba voetbalschoenen wit roodScoor hier direct de Paul Pogba adidas collectie Season 5. Wat een verschil met de collectie van season 1 samen met Sam Handy. Je kunt dus lekker los met de vernieuwde collectie die ook slippers en basketbalshirts heeft :). Welke nieuwe item vind jij het gaafst?

direct bestellen vsd

  • PP basketbal collectie
  • adidas voetbalschoenen
  • Slippers, shirts en sneakers:)

We laten je hier kennis maken met de adidas Paul Pogba baketbal collection. Zijn eigen collectie bestaat vaak uit t-shirts, sneakers, caps, hoodies, vesten en voetbalschoenen. Nu zijn daar door adidas en PP ook slippers aan toegevoegd. Paul Pogba heeft al eerder meegewerkt aan een collectie, je kent deze misschien van naam: Predator zilver Pogba voetbalschoenen. Een spraakmakende voetballer met een eigen voetbalcollectie die je kunt vergelijken met CR7 of dichterbij Balr.

paul pogba adidas collectie season 5

Paul Pogba adidas Collectie Season 5

De link hierboven brengt je naar het overzicht van Paul Pogba van Unisportstore.nl. Wat kunnen we verwachten van de adidas X Paul Pogba Collectie? Ten eerste zien we duidelijk het logo met PP. Een collectie bestaande in eerste instantie uit de belangrijkste Pogba voetbalschoenen. Verder heeft zijn eigen ontwerp ook t-shirts, hoodies en alles over voetbal. Paul Pogba staat bij Manchester United voor creativiteit en populariteit. adidas wilde graag een collectie voetbalkleding voor buiten het veld. Wie kan je beter vragen dan Paul Pogba? Je bent bij Paul Pogba aan het juiste adres als het gaat om mode, hip-hop en Parijs.

paul pogba adidas collectie season one

direct bestellen vsd

Je kunt hierboven nog de oude collectie bezoeken. Schoenen, kleding en accessoires voor buiten het veld? Paul Pogba heeft het wel in zijn collectie. We verwachten ook in 2019 weer een run op alles van deze held. We hebben nu kleding voor buiten het veld met merken als: Messi, CR7 en A-Z.com nu dus ook PP. Hip hop beats en alles op een Afrikaans tempo is waar we PP kleding aan gaan herkennen. Muzikant MHD werkte eerder samen met Real Madrid.

  • Voetbalschoenen outlet
  • Sterspeler: Paul Pogba
  • Variant: Season 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *