Predator Zilver Pogba Voetbalschoenen

predator zilver pogba voetbalschoenenScoor hier direct de Predator zilver Pogba voetbalschoenen. Een nieuw pack van adidas met de naam 302 Redirect. Je kunt ze bestellen voor kinderen, dames en heren. Ontvang ze gratis thuis en draag ze morgen al op de training :).

direct bestellen vsd

  • Nieuwste Pogba voetbalschoenen
  • Pack: 302 Redirect
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Geschikt voor: natuurlijke ondergronden

Paul Pogba staat vooraan als het gaat om een nieuwe lancering van voetbalschoenen. Deze specifieke football boots passen perfect bij de snelheid van Pogba. De schoenen worden al vergeleken met een raceauto door het nieuwe design, gewicht en kwaliteit. Je kunt starten in deze voetbalschoenen met een sprint en je tegenstander gaat je niet meer inhalen. Kies deze geweldige voetbalschoenen voor de training of draag ze alleen tijdens wedstrijden!

Wees creatief, val op, maak de goal – wordt de winnaar

Je kunt wel zeggen dat het een collectie is in bizarre kleuren. Ga het voetbalveld op en je zal zeker opvallen. Wat zijn de voordelen van deze nieuwste voetbalschoenen? Tempo, control en domineren dat zijn de sleutel woorden voor deze voetbalschoenen. Jij als de spelbepaler wordt zeker gevonden op deze opvallende boots. Welke spelers dragen ook adidas voetbalschoenen? naast Pogba ook Mesut Özil, Ivan Rakitic en Suarez. Het gewicht van de adidas voetbalschoenen is 244 gram en dus wederom een lichtgewicht. Zoek je een andere kleur? Shop dan in onze shop de adidas predator 18 roze Spectral Mode.

Predator Zilver Pogba Voetbalschoenen

De voetbalschoenen zijn uiteraard weer zonder veters op de markt gekomen. Een unieke constructie die zorgt voor een perfecte pasvorm rond de voet. Ze noemen de structuur ook wel alsof je geen schoenen draagt. Klik op de blauwe link: Pogba om de gehele collectie te aanschouwen van deze ster. Je hebt met de Predator zilver Pogba voetbalschoenen een perfecte passing en schotkracht. We zullen je niet lastig vallen met de andere technieken want het is tijd om de nieuwste voetbalschoenen te testen. Maak snel je tenue compleet met de geweldige hoge voetbalschoenen van Pogba.

Wijs je team de weg met de adidas 302 Redirect Pack!

De Pogba voetbalschoenen hebben om te beginnen een geweldig look. Naast de kleur zilver zien we ook zwart en rood. Je voeten zullen niet schuiven maar blijven op positie. Dat komt door de nieuwste technologieën zoals Primecut en Techfit. Voor welke ondergronden zijn deze voetbalschoenen geschikt? Natuurgras en kunstgras. Wat ontvang je nog meer bij deze geweldige voetbalschoenen? Een schoenlepel speciaal ontworpen voor het type sokken-achtige fit. Zoek je oudere variant? Klik dan op adidas ACE en je zult er nog een paar vinden.

De zool kan van kleur veranderen bij gebruik.
  • Spelers: Rakitic, Messi en Pogba
  • Gewicht: 244 gram
  • Primeknit
  • Voetbalschoenen zonder veters
  • PureControl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *