adidas Predator 18+ Roze Spectral Mode

adidas predator 18+ roze spectral modeGa jij voor de meest uniek gekleurde adidas Predator 18+ roze spectral mode? Deze zijn er in de maten 26 tot 50. Je weet inmiddels dat Pogba het gezicht van de schoenen is.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Maak het of kraak het
 • In: kinderen en senioren
 • Pack: Spectral Mode
 • Met en zonder veters

Lichtgewicht voetbalschoenen met naam: adidas Predator 18+ FG/AG. Wat vind jij van deze kleur voetbalschoenen?. Spelverdelers, top-verdedigers, geweldige keepers of captains zien we binnenkort allemaal op deze schoenen! Özil en Pogba voetbalschoenen zijn natuurlijk weer het gezicht achter de nieuwste voetbalschoenen. Na de Pogba Predator 19 voetbalschoenen zijn deze toch wel erg uniek.

Pogba Schoenen kleuren en Technologieën

In de shop de Spectral Mode voetbalschoenen in geweldige kleuren en verkrijgbaar met en zonder veters. adidas Predator 18+ voor de aanvaller, verdediger of keeper. Predator was ooit de beste schoenenlijn en is helemaal terug. Een groot succes voor de voetbalschoen met sok ook wel adidas hoge voetbalschoenen Predator. Aan de bovenkant in het zalmroze en verder op de wreef wit met adidas strepen in het roze. Predator met controlskin zoals je kunt zien aan het reliëf aan de bovenkant. adidas Predator 18+ voetbalschoenen in kinder- en herenmaten verkrijgbaar bij Voetbalshirtsdirect.nl. Wat is het maximale bedrag wat jij aan schoenen wilt uitgeven?

 • Hoge voetbalschoenen
 • Lichtgewicht: 239 gram
 • Controlskin

adidas Predator hoge voetbalschoenen met de nieuwste technologieën. Comfort is al jaren het belangrijkste en de fit zoals sockfit vormt zich naar de voet. Een Primeknit bovendeel met een lichte stof die zorgt voor het gewicht van 239 gram. Let op de wedstrijden van Paul Pogba, Mesüt Özil en Dele Alli dan zien we de adidas Predator 18+ roze Spectral Mode voorbij komen. Controlskin systeem is ontworpen zodat je een betere passing krijgt en snelle acties terwijl de bal blijft kleven. adidas Purecut wil zeggen zonder veters maar de boots ook verkrijgbaar met rode veters. Een aantal technologieën die het voetbal verbeterd voor iedereen. Welke teamgenoot zie jij sowieso op deze voetbalschoenen rondlopen?

adidas Predator 18+ Roze Spectral Mode

In de online shop de Pogba voetbalschoenen 2018 met forged knit-middenvoetdesign met steun over de football boot. De voetbalschoenen kunnen worden ontworpen met eigen initialen en in alle maten. adidas Predator 18+ Roze Spectral Mode voetbalschoenen voor jong en oud met het welbekende boots systeem. De kicksen met prachtige zool en verkrijgbaar vanaf €49,99 al we het hebben over oudere varianten. Energie en demping voor geweldige voetbalwedstrijden. Relatief dure voetbalschoenen met voor iedereen beschikbaar.

 • Pack: Cold Blooded
 • adidas voetbalschoenen
 • Gedragen door: Pogba, Özil en Dele Alli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *