adidas X Benzema Voetbalschoenen Wit

adidas x benzema voetbalschoenen witCheck hier de adidas X Benzema voetbalschoenen wit. Alleen als je niet van witte voetbalschoenen houdt, vind je dit niks. Andere varianten zoals de adidas X Virtuso wit geel en meer uiteenlopen varianten zoals lichtblauw en roze.

direct bestellen vsd

  • X PureSpeed voetbalschoenen
  • Bale, Suárez en Karim Benzema
  • In: kind, dames en heren

adidas X 18+ PureSpeed gedragen door onder andere aanvaller Karim Benzema. Voetbalschoenen met de naam Earth Storm Pack in verrassende kleuren. Hebben jij wel eens lichtblauwe en roze voetbalschoenen gezien? Verborgen veters voor de snelle speler voor kind, kinderen en senioren. Wat is jouw maximale prijs als het gaat om voetbalschoenen? Laat het ons weten en win.

adidas X Benzema Voetbalschoenen Wit

Spectral mode Pack de opvolger van Pyro storm in witte voetbalschoenen. De X in het aan de kant en aan de andere kant de bekende adidas strepen. De goedkopere varianten zoals de x 18.2 en x 18.3 zijn te verkrijgen vanaf €69,95. Ga je voor de officiële adidas X 18+ PureSpeed voetbalschoenen reken dan op een bedrag van €299.95. Je kunt natuurlijk ook kijken in de outlet en vindt outlet voetbalschoenen al vanaf €29,95. De schoenen geschikt voor alle weertype en natuur- en kunstgras. Een goede tip is om te wachten wanneer de schoenen wat langer op de markt zijn. Hieronder een aantal technologieën.

  • Purecut Sock System
  • Non Stop Grip technologie
  • X-hielvoering
  • Techfit®-bovenwerk
  • Sprintframe zool

PureSpeed X Spectral Mode 18+

adidas X 18+ PureSpeed voetbalschoenen zijn limited edition cleats voor de grote voetballers onder ons. Het grote voordeel is dat ze voor profs en amateurs te bestellen zijn. X voetbalschoenen met de nieuwste technologieën en de beste materialen. Het bovendeel is geweldig dun zodat je schoenen niet eerst hoeft in te lopen. Je kunt direct knallen met daarnaast non stop grip zodat je altijd de controle bewaard. Een veterloos design zodat de bal niet weg-ketst via een veter. Stabiliteit krijg je door het hoge design ideaal voor trainen en wedstrijden. Shop de adidas X Benzema voetbalschoenen wit met de naam adidas X Speedflow Diamond voetbalschoenen blauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *