adidas Nemeziz 18 Zilver met Wit

adidas nemeziz 18 zilver met witBijzondere Spectral mode voetbalschoenen zijn de adidas Nemeziz 18 zilver met wit. Liever een flitsende kleur? We hebben deze ook in het roze en blauw bijvoorbeeld. Wat vind je van deze voetbalschoenen? Laat het ons weten en win.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Gemaakt van Agilitybandage
  • Kleuren: zwart met groen
  • adidas Pack: Nite Crawler

Adembenemende kleurencombinatie en geweldig snelle voetbalschoenen. Je bent niet alleen een bliksem in het veld de Nemeziz ook nog eens voor ieder weertype. Ben je een keeper, verdediger, middenvelder of aanvallers? Nemeziz schoenen zijn voor jou dan perfect. Ga hier voor de adidas voetbalschoenen Nemeziz wit zwart. Wat vind jij de mooiste voetbalschoenen die ooit ontworpen zijn?

adidas Nemeziz 18 zilver met wit

adidas Nemeziz 18 zilver met wit voetbalschoenen voor een creatieve spelers zoals Messi en Firmino. Of je nu aanvallend snel bent of verdedigend sterk de Spectral schoenen zijn dan echt voor jou. De lichtgewicht voetbalschoenen zijn beschikbaar voor kinderen, mini, vrouwen en heren. Ben je behendig? Laat het extra goed zien met deze voetbalschoenen. Ultieme snelheid is waar Nemeziz voor staat. adidas heeft gezorgd dat sokken niet meer hoeven worden gebonden met tape want dat is in de schoenen verwerkt. Hieronder even kort een samenvatting wat de schoenen allemaal bezit.

  • Here to Create Pack
  • Lionel Messi, Renato Sanches en Roberto Firmino
  • 360Torsion Tape & 360 Agility Bandage System
  • Geen veters
  • Totaalgewicht 213 gram

Technologieën en Gewicht vd Schoenen

adidas Nemeziz voetbalschoenen het het bekende Dual Lock Collar. Grip, snelheid en effectiviteit zijn daar onderdelen van. 360Agility Bandage System zie je met de unieke vormen aan de bovenkant. Een geweldig noppensysteem en superieure lockdown. Unieke voetbalschoenen voor jong en oud. De lichtgewicht boots zijn 213 gram. Een uniek kleurenpalet en vormt zich naar de voeten. Shop daarnaast ook bijpassende scheenbeschermers en voetbalkousen. Nog niet helemaal tevreden? Laat het ons weten of schrijf hieronder wat je van de schoenen vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *