adidas Nemeziz Zwart Zonder Veters Messi Shadowbeast

adidas nemeziz zwart zonder veters messi shadowbeastKoop bij ons de adidas Nemeziz zwart zonder veters Messi Shadowbeast voetbalschoenen. Ga ook eens langs bij de adidas Nemeziz Messi wit roze om een beeld te krijgen welke kleuren er allemaal zijn.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €49,95
  • Dual Lock Collar | zonder veters
  • 19+ 360Agility FG/AG

Je kunt hierboven direct naar de adidas Nemeziz 19+ 360Agility FG/AG voetbalschoenen voor de tweede helft van het seizoen. Deze unieke voetbalschoenen worden gedragen door Lionel Messi, Renato Sanches en Roberto Firmino. Uit dezelfde lijn hebben we ook de adidas X19 black Shadowbeast voetbalschoenen.

adidas geeft aan dat de kleur van de buitenzool tijdens gebruik kan afnemen.

We zijn erg benieuwd wat jij van de voetbalschoenen vindt. De kleuren hebben we namelijk vorig seizoen ook al eens gezien. Je weet inmiddels dat alle boots van adidas lichtgewicht zijn met een 360 tape. Ben jij dus die snelle voetballer en lichtvoetige speler? Ideaal om dan voor deze schoenen te gaan. Je kunt dus als verdediger, middenvelder, aanvaller en zelf als keeper los gaan met deze variant. Bij onze partner zijn de voetbalschoenen voor kinderen vanaf maat 32 en voor senioren tot maat 48,5.

adidas Nemeziz Zwart Zonder Veters Messi Shadowbeast

Ga jij voor ultieme snelheid op het veld? Deze schoenen zorgt door de tape voor een perfecte pasvorm. Nemeziz kennen we al meer dan 2 jaar en het zijn nu al bijzondere voetbalschoenen. adidas heeft dan ook eigen technologieën en voorzien van een unieke vormgeving. Blessures voorkomen is prioriteit nummer 1. Natuurlijk kunnen ze niet altijd worden voorkomen maar welk verminderd. Een effectieve constructie zonder veters en geweldige kleurensamenstelling. Je kunt hieronder nog eens kijken of deze schoenen wel echt bij je passen.

+ Welke voetbalschoenen passen bij mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *