adidas Zonder Veters Nemeziz Geel

adidas zonder veters nemeziz geelWerp 5 seconden een blik op de Nemeziz 18+ 360Agility voetbalschoenen. Je wordt toch spontaan verliefd op de adidas zonder veters Nemeziz geel? Lekker hoor om weer opvallende voetbalschoenen in de shop te mogen hebben.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Maten: 38 tot 48 2/3
 • Agility Bandage System
 • Pack: Exhibit

Misschien is het je ook opgevallen dat adidas binnen een maand met 2 varianten op de markt is gekomen. Eerst waren het de zwarte schoenen en nu opvallende gekleurde. Je kunt ook gaan voor blauwe Predators of de rode X varianten. Later volgen alle varianten zoals zaalschoenen, sneakers en indoor schoenen ook nog eens.

Hoe worden de andere varianten uit hetzelfde pack genoemd?

 1. Predator 19+ Purecontrol
 2. X 18+ Purespeed
 3. Nemeziz 18+ 360 Agility

adidas Here to Create voor sterren zoals Lionel Messi 🙂

Het blijft nog steeds wennen op de Nemeziz 18+ 360 Agility te zien zonder veters. Zoek je een kind varianten in een andere kleur? Klik via de blauw link: adidas voetbalschoenen kind Bordeaux rood. Een groot voordeel bij ons is het overzicht als je klikt op “Direct bestellen”. In dit geval kom je dan bij onze goedkoopste aanbieder Unisportstore.nl. Wij hopen dat jullie een beetje gelukkig worden van gekleurde schoenen. Shop de adidas zonder veters Nemeziz geel in de maten voor kinderen, heren en dames.

 • NEMEZIZ met 360Torsion Tape
 • Gedragen door: Lionel Messi en Roberto Firmino
 • 360 Agility Bandage System
 • Lichtgewicht: 213 gram

adidas Zonder Veters Nemeziz Geel

De nieuwe adidas voetbalschoenen met 360Torsion Tape kopen? Ze beginnen bij maat 36 en lopen op tot maat 48 2/3. We zullen het komende jaar zeker nog wel meer gekleurde boots zien komen! Welke voetbalschoenen wens jij graag te zien en vooral welke kleur? Dutch storm in oranje of Banana storm in het geel? Wil je nog meer gele schoenen naast deze leggen? Bekijk dan ook de adidas X18 geel zwart team mode. Messi is toch wel een man die de schoenen erg populair maakt. Wie wil nou niet dezelfde schoenen als deze ster? Je kan de boots ontdekken in onderstaand filmpje. Deze voetbalschoenen zijn voor alle posities in het veld dus: verdedigers, keepers en in het bijzonder voor middenvelders en aanvallers.

 • adidas Nemeziz 18+
 • Geel met blauw
 • Limited collection
 • Andere professionals: Vazquez en Dele Alli
Helden als Messi en Alli maken deze voetbalschoenen uitzonderlijk populair!!

Waarom zou je kiezen voor adidas Nemeziz outlet schoenen? De noppen en zool met opvallende kleuren. Vazquez en Dele Alli hebben zijn in dit geval het gezicht van deze boots. Limited Collection van adidas, je moet er dus wel snel bij zijn. Nemeziz voetbalschoenen voor de unieke voetballer die een verschil wil maken op het veld. Nieuwe materialen maar bovenal de technologieën zoals een TORSIONFRAME-loopzool. Je kunt dus extra goed afzetten op natuurgras. Voetbal je meer op kunstgras, dan is dat ook geen probleem. De voetbalschoenen zullen dan wel eerder slijten door de harde ondergrond.

https://gph.is/2uPwJMO

adidas Nemeziz 18+ 360 Agility

We noemde net al ff de adidas zonder veters Nemeziz geel met nieuwe technologieën. Ben je creatief op de training of wendbaar in de wedstrijd? Lekker om je voort te bewegen op de Nemeziz 18+ voor risico’s en bewegingen. De gehele vormgeving van de voetbalschoenen voor optimaal balgevoel en een beter schietoppervlak. Hoe houd ik mijn voetbalschoen dan schoon? Spoel na de wedstrijd je schoenen even schoon en laat ze drogen. We komen later nog terug op het onderhoud. Voetbalschoenen welke zich vormen naar je voeten met een prima fitting.

 • TORSIONTAPE-technologie
 • 360 BANDAGE SYSTEM
 • Schoon schietoppervlak
 • Optimaal balgevoel

AGILITY KNIT 2.0-voorvoet dat de schoen zich vormt naar je voet. Moet ook wel anders zouden de voetbalschoenen steeds uitvliegen. Nemeziz met Non stop grip technologie maar wat zeg dat? Je grip wordt versterkt waardoor je op alle vloeren en grasvelden uit de voeten kunt. Je voeten blijven op de plaats door de mini nopjes in de binnenkant. Krijg je geen genoeg van deze prachtige Nemeziz? Bekijk dan alle varianten in onze voetbalschoenenshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *