adidas X Bale Rood Blauw

adidas x bale rood blauwHet is misschien niet zijn seizoen maar dan toch de adidas X Bale rood blauw 18+ voetbalschoenen! Een speler die wel wat respect verdient. Laat ons weten of je liever hoge of lage voetbalschoenen draagt? Daarnaast zijn we benieuwd hoeveel geld je wenst uit te geven aan de schoenen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Dual Lock Collar
  • Voor: natuurlijk ondergronden &  kunstgras

Als je naar de vorm kijkt lijken het revolutionaire voetbalschoenen. En natuurlijk zijn de adidas X bijzonder. Nog belangrijker: ze zitten geweldig en zijn te verkrijgen met de adidas Nemeziz zwart zonder veters Messi Shadowbeast. Welke sterren dragen de adidas X PureSpeed? Gareth Bale maar dat kon je wel gokken;) verder Son, Gabriel Jesus en Mohamed Salah.

Een voetballer als Gareth Bale is er altijd als speelt hij weinig door blessures

adidas X Bale Rood Blauw

Wat moet je weten als je adidas X voetbalschoenen gaat kopen? Ze beschikken over verborgen veters. Ze hebben ook een techfit systeem. Wat het precies is weet niemand maar zorgt voor betere en snellere acties. Wat zijn kernwoorden van adidas bij zo’n introductie? Comfort en snelheid en dat mag ook wel als je ziet wie ze dragen. Een groot voordeel van de stof is dat ze vormen naar de voeten. Een individuele pasvorm kunnen we dus wel zeggen. Wens jij ook deze prachtige Gareth Bale voetbalschoenen? Wij hebben de prijzen vergeleken en zijn zo bij Unisportstore.nl uitgekomen. Laat hieronder gerust weten wat je van de voetbalschoenen vindt?

Let op! maak de voetbalschoenen goed schoon na een wedstrijd of training en geniet langer van de boots!

Voor de training of wedstrijden op kunstgras en natuurlijk gras de adidas X 18+ PureSpeed FG/AG. FG + AG-noppen die slijten niet zo snel en kan je dus langer genieten. Wat is dan Purecut Sock System? Ze zeggen dat je een groot passing en schot oppervlak hebt aan de voorkant. Ze dan gewoon dat de voorkant iets ruimer is opgezet. Een kleine voordeel van de vernieuwingen is dat je nu kunt voetballen in verschillende weersomstandigheden! Ze zijn dus geschikt voor ieder moment en ieder seizoen. Voor welke positie zijn deze voetbalschoenen geschikt? keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller overal op het veld dus. Hebben de voetbalschoenen helemaal geen kritiek? Jawel! de kleur kan vervagen na een tijdje.

  • Merk: adidas
  • Kleuren: rood, blauw, zilver
  • Naam: X 18+ Purespeed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *