adidas Voetbalschoenen Predator

adidas voetbalschoenen predatorVelen van jullie zullen denken: Hey deze adidas voetbalschoenen Predator 19+ lijken op de schoenen van vorig jaar. Klopt helemaal maar hier zit iets meer blauw in. Je kunt wel zeggen: 1 van de opvallendste voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

+ Direct naar Voetbalshop.nl

+ Energy Mode voetbalschoenen

Door wie worden deze boots gedragen? Paul Pogba want hij is het gezicht van Predator maar ook Ozil. Voorzien van een aantal nieuwe technologieën zoals Primecut en vernieuwde noppensysteem. Wat vind je van de adidas voetbalschoenen Predator voor het nieuwe seizoen? Of het nu bij de profs is of jij op het trainingsveld? adidas kon niet uitblijven met hoge voetbalschoenen want Nike had ze natuurlijk eerder. Zie bijvoorbeeld via de blauwe link: voetbalschoenen zonder veters om even alles op een rij te zetten.

De voetbalschoenen lijken op de Deadly Strike variant maar het zijn toch echt nieuwe football boots!

Predator is op de markt gekomen om betere voetballers te helpen. Je kunt namelijk een perfect spel spelen als je weet wat je doet. Wat zijn nou eigenlijk de adidas Predator 19+ PureControl FG/AG gedragen door Pogba? Ten eerste krijg je adidas hoge voetbalschoenen wat ook wel Primecut wordt genoemd. Als we de volgende speler op Predators moeten noemen dan zeggen wij: James Rodriguez. Vind jij gewicht belangrijk? Dan zit je nu lekker met de 213 gram in totaal. De Predators 19+ PureControl zijn niet alleen qua uiterlijk veranderd maar ook als je kijkt naar het intereur. Voetbalschoenen met ingebouwde sok voor extra steun en gevoel.

adidas Voetbalschoenen Predator

Wat kunnen we nog meer melden over de Predator 19+ PureControl FG/AG Pogba boots? Aan de bovenkant en aan de binnenkant zijn de schoenen voorzien van een speciaal materiaal. Het materiaal zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich naar je voeten vormen. De speciale noppen zijn ontworpen om zowel op kunstgras als natuurlijke ondergronden uit de voeten te kunnen. Al met al ideaal voor het comfort. Verder maakt het qua weersomstandigheden niet uit het blijft een klasse voetbalschoen. Het verhaal is zo lang genoeg over alle materialen en technologieën. Samengevat je hebt meer gevoel in je voeten. Je passing, schot en loopvermogen zullen allemaal beter gaan als we het allemaal moeten geloven natuurlijk.

Let op: De doos zal alleen ‘FG’ aangeven, maar volgens adidas zelf kunnen deze schoenen ook gebruikt worden op de nieuwere kunstgrasvelden.

Wat valt er nog meer op aan de adidas voetbalschoenen Predator? Juist het zijn revolutionaire voetbalschoenen zonder veters. Voorzien van de nieuwste technologieën maar daar blijven we niet op doorgaan. Een grote verandering is de dunne laag tussen de zool en noppen. Je voelt dus ieder balcontact waardoor je nauwkeuriger dan ooit een bal kunt afleveren. Wat denk je? Morgen al naar de training op deze nieuwe kicksen! Ze worden in ieder geval binnen 2 dagen thuis gebracht en ook nog wel gratis. Ga lekker los op deze voetbalschoenen en laat ons weten hoe de schoenen zitten.

  • adidas voetbalschoenen
  • 19+, 19.1, 19.2 & 19.3 varianten
  • Spelers: Pogba, Dele Alli en Ozil
  • Voetbaltermen: buitenspel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *