adidas Copa 19 Black

adidas copa 19 blackNog geen maand geleden kwam adidas met nieuwe voetbalschoenen en nu dus weer met de adidas Copa 19 black Exhibit. Lekkere schoenen hoor zonder veters. Welke kleur heb je liever? Zwarte of witte voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Wat vind je van de voetbalschoenen?
  • Geschikt: natuurlijke ondergronden & kunstgras

De voorgaande lanceringen moeten wel een succes zijn geweest. Na nog geen maand komen ze alweer op de proppen met nieuwe adidas football boots. Een voordeel als je nieuwe schoenen gaat uitzoeken dat je gigantisch veel keus hebt. Wil je nou zwarte voetbalschoenen maar vind je dit niks? Bekijk dan ook de adidas hoge Predator Edge voetvalschoenen Champions Code. Deze adidas Copa 19 black zijn nog prijzen maar we hebben ze al vanaf €39,99. Welke prijs zou jij maximaal uitgeven aan voetbalschoenen?

Kies je uit de voorgaande pack: Initiator Pack en Archetic Pack de voetbalschoenen? Dan betaal je veel euro’s minder!

Uit het niets kwamen ze met de adidas Copa 17.1 en 17.2. Dit waren dan ook de eerste voetbalschoenen uit de adidas lijn. Een ander leuk feitje is dat niemand weet welke prof deze voetbalschoenen draagt. Je zou kunnen zeggen dat het echt van die Kante schoenen zijn. Het zal je niet verwonderen maar ook dit zijn lichtgewicht voetbalschoenen.Kies de adidas Copa 19 black voetbalschoenen welke vrij neutraal zijn ontworpen met wazige structuur aan de voorkant. De “normale” voetbalschoenen met extra veel grip voor acties en schoten. Ga ook eens langs de adidas Copa Sense voetbalschoenen Champions Code.

adidas Copa 19 Black Exhibit

Waarom zou je dan de schoenen bestellen via Voetbalshirtsdirect.nl? Wij hebben de aanbieders bekeken voor de adidas outlet voetbalschoenen zodat jij geld in je portemonnee kunt houden. Wat als we gaan inzoomen op de COPA 19+ Here to Create boots? Ze zijn voorzien van een Sprintweb constructie zoals de golven aan de voorkant en ingebouwde lip. Zijn ze dan wel geschikt voor een training of wedstrijd? Jazeker en wel op kunstgras en natuurlijke ondergronden. Het is bij alle varianten mogelijk om een persoonlijke vlag en/of tekst te laten borduren. Wil je ook de andere varianten zoals Nemeziz, X en Predator bekijken? Klik op voetbalschoenen bovenaan in het menu.

Een goede verzorging van je voetbalschoenen maakt je als speler nog beter

In het Engels zeggen ze dan zo mooi: adidas originals Football shoes. Te herkennen aan de bekende logo’s en strepen. Toch vallen die bij de adidas Copa 19 black niet echt op. We hebben deze een geweldige plaatsing van de noppen. Een 3D structuur om beter op het doel te schieten en een goede verzorging van de passing. AdiLite Twin en een sprintframe zool van maar 1.7 mm dun. Voetbalschoenen geschikt voor iedere weersomstandigheden en ze nemen geen water op. Als jij een reden kan bedenken om ze niet te bestellen? Dan moet het wel zijn dat we niet weten welke sterren deze Copa’s dragen.

  • adidas Copa Mundial
  • 19+, 19.1, 19.2 en Tango
  • Sprintweb zool
  • 3D structuur
  • AdiLite Twin sneakers
  • Dynamische fit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *