Manchester United Trainingspak 2019-2020

manchester united trainingspak 2019-2020Hier istie het nieuwe Manchester United trainingspak 2019-2020 van The Red Devils. Je dacht dat je al unieke Joggingspakken en presentatiepakken hebt gezien maar dat is nog niks bij de nieuwste trainingspakken. Als je kleuren mag kiezen, waar ga je voorkeur naar uit”?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €29,99
  • Kleuren wit met zwart

Je kunt de volgende training als een pak dragen zoals Pogba en Lukaku. De rust is weder gekeerd en daarom extra leuk om nu in de nieuwste adidas voetbalkleding van United rond te slenteren. Als je de kleding in de gaten houdt dan zag je vorig seizoen veel joggingskleding maar dat is toch weer naar trainingspakken gegaan. Ik bedoel, klachten worden zeker serieus genomen dat zie je maar weer. Je hebt nu dus ook weer 5 ritsen en 4 steekzakken tot je beschikking. Shop hierboven direct het trainingspak of ga voor andere MUFC voetbalkleding bij Voetbalshop.nl.

Na de United joggingpakken van vorig jaar mag je nu weer de trainingspakken gedag zeggen 🙂

Manchester United Trainingspak 2019-2020

Als we in de rekken kijken zien we Manchester United presentatiepakken en trainingspakken in de maten: kids, dames en heren. Te gek toch zo’n trainingspak voor ontspanning of om in te sporten. We zijn nu dan ook benieuwd of ze meer in trek zijn dan vorig seizoen. Wie weet had ook Mourinho hier wat mee te maken ;). Het is in ieder geval een steviger pak dan de joggingspakken! Vind je dit nou toch iets te duur? Shop dan wat oudere en losse artikelen zoals een adidas Manchester United sweater of Manchester United regenjas.

  • adidas Manchester United trainingspak
  • 100% geweven polyester
  • sluitende pasvorm bij de uiteinden
  • trainingsbroek twee steekzakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *