adidas Copa Sense Voetbalschoenen Champions Code

adidas copa sense voetbalschoenen champions codeEen goedkopere variant van deze zijn de adidas Copa Sense voetbalschoenen Champions Code. Een extra kleine lip met old school uitstraling. Je ziet deze schoenen nog steeds bij de grootste helden. Wat vind je van deze boots?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinder, junior, kids, mannen, vrouwen
  • Geschikt: natuurlijke ondergronden en kunstgras

De prachtige paarse voetbalschoenen in de categorie adidas Copa. We kennen ze ook als de 60 euro voetbalschoenen. Dezelfde boots als Kroos om een sterspeler te noemen. Verder zijn ze ook te verkrijgen als veter variant. Deze worden dan de Copa Sense .1 FG Champions Code in de kleuren paars/zilver/turquoise.

Let op: adidas stelt dat de kleur van de buitenzool bij gebruik kan afnemen.

Deze Copa Sense zijn gouds in de lijn van adidas. We noemde al even Kroos maar wat denk je van Thiago, Pedri en Dybala. Je kunt nu nog een hoger niveau aan met de Copa Sense. Ze zijn ontworpen met de premium K-leer. Ze zijn met de beste technologieën ontworpen maar ze hebben bieden comfort nu. Zie ook de adidas Copa 19 black om een beter beeld te krijgen van de beschikbare voetbalschoenen.

adidas Copa Sense Voetbalschoenen Champions Code

Voetbalschoenen zonder lip maar nog lager dan voorheen. Ze blijven populair onder de amateurs maar ook professionals. We hebben Tony Kroos ook de voetbalschoenen al zien dragen. De lip is weg maar deze zijn dan ook helemaal dynamisch. Een nieuw noppensysteem en geschikt voor natuurgras en kunstgras. Shop de adidas boots voor kinderen en senioren. Deze voetbalschoenen met paarse accenten en de adidas Copa Energy mode rood geel nu beschikbaar. Laat hieronder weten welke voetbalschoenen jij het mooiste vindt!

  • Unieke voetbalschoenen
  • Variant: Copa Champions
  • 60 euro voetbalschoenen
  • Vernieuwd noppensysteem
  • Drager: Tony Kroos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *