Voetbalreis Real Madrid CF

voetbalreis real madrid cfZit jij nu thuis en denk je: ik zou nu een voetbalreis Real Madrid CF willen maken? Wij zorgen dat jij de helden in Santiago Bernabéu kan bekijken. Twijfel je nog een beetje over de prijs? Je kan ook een andere reis selecteren van de clubs uit Spanje.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalreizen.com
  • Inclusief tickets, vervoer en overnachting
  • Stadion: Santiago Bernabéu

Niet alleen een voetbalreis Real Madrid CF maar ook alle andere voetbaltrips zijn een vakantie op zich. In dit geval is het niet alleen de prachtige stad Madrid maar ook de temperatuur in Spanje. In 3 stappen is een reis te regelen en je hebt ook nog eens de garantie van de beste prijs. Wij werken samen met voetbalreizen.com. Bekijk dan de top 10 voetbalreizen om alle mogelijkheden af te wegen.

Welke stappen doorloop je voordat je kan plaats nemen in stadion: Santiago Bernabéu

Next Prev
Hierboven ga je direct naar Voetbalreizen.com en kom je bij het speelschema
Selecteer eerst je wedstrijden om vervolgens de kaarten, hotel en reis te selecteren
Als laatste is het belangrijk om je gegevens goed in te voeren om helemaal geen zorgen te hebben
Next Prev

Ben jij een echte voetballiefhebber? Bezoek een keer het Santiago Bernabéu tijdens een thuiswedstrijden. Liever een leeg stadion zien? Je kunt ook een trip los boeken naar het stadion. Bij de aanbieders kan je nog even uitvogelen waar je precies in het stadion wilt zitten. Het stadion van Real Madrid zit diep in de grond en bestaat namelijk uit 5 lagen. Wanneer je het stadion betreed kom je direct op ring 3 terecht. Je gaat zeker genieten van de club en alles eromheen.

Voetbalreis Real Madrid CF

leicester city voetbalreizenIn de top 10 voetbalreizen vinden we al jaren een trip naar Real Madrid. Inmiddels zijn we hier aanbeland op plek 3 van de populairste trips. Het is geweldig om het imposante stadion van dichtbij te bekijken maar ook sterspelers en jonge sterren te bewonderen. Je kunt kiezen uit een 2 daagse reis en bij Forza een 3 daagse reis voor een standaard prijs. Uiteraard kan je een kleine upgrade doen en de trip verlengen. Een vlucht inclusief Real Madrid tickets in combinatie met een 3 sterren hotel maakt het geheel compleet. Welke speler zou jij graag willen zien in de selectie van de Koninklijke voor volgend seizoen?

Een trip naar de club kan inclusief vlucht, hotel en wedstrijdtickets. Je kan ook een losse wedstrijdkaart bestellen.

Waar denk je aan bij Real Madrid voetbalreizen? Uiteraard een bezoek aan “De Koninklijke” en daarbij een geweldige stad. Heerlijk om de kroeg op de zoeken (tip: Irish Pub) en vervolgens een wedstrijd bij te wonen van Real Madrid. Je denkt misschien hier blijft het bij? Je kunt een voetbalreis Real Madrid CF zelf iets extra’s geven zoals luxere wedstrijdtickets en misschien wel een lunch of diner. Het is zelfs mogelijk om een langere reis naar Madrid te boeken dan 3 dagen. Het hotel ligt altijd centraal en het stadion is eenvoudig te bereiken met bijvoorbeeld de trein. Bij de aanbieders krijg je direct het programma of een boekje. Forzavoetbalreizen kennen we door een gratis voetbalreis fotoboek. Een voetbalreis naar het Estadio Santiago Bernabeu is ideaal als cadeau voor hem of haar maar ook heerlijk als familie uitje.

Tickets Real Madrid

De tickets Real Madrid bestaan uit verschillende categorieën qua prijs. Benieuwd wat allemaal mogelijk is? Ga hierboven dan direct naar de goedkoopste aanbieder. Je kunt de kaarten zelf selecteren of het nu gaat om vip plaatsen of een plek op de lange zijde onderin. Wedstrijdtickets zijn in diverse varianten beschikbaar. Het leuke aan een trip is het dragen van het adidas Real Madrid thuisshirt 2023-2024. Je gaat dan op in de menigte. Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten via info@voetbalshirtsdirect.nl. We wensen je veel plezier in het prachtige stadion. Welke voetballer van Real is nu je favoriet?

  • Een voetbalwedstrijd van Real Madrid bezoeken
  • Voetbalreizen / trips
  • Tickets, overnachting en reis
  • Bijnaam: de Koninklijke
  • Estadio Santiago Bernabeu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *