Voetbalreis FC Barcelona

voetbalreis fc barcelonaEen voetbalreis FC Barcelona of voetbalreizen naar Barcelona zijn te boeken met eigen vervoer of all in net als alle voetbalreizen Spanje. In het overzicht goedkope voetbalreizen met goedkope wedstrijdtickets.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalreizen.com
  • Beste online prijs voor een trip
  • Tickets en complete trips
  • Incl: vervoer, kaarten en hotel

Je hoort altijd veel over het bestuur van de club. Toch hebben zij voetbalreizen richting de club makkelijker gemaakt. Weet je waarom? Omdat iedereen welkom is en het bestuur staat achter de fans en houders van FC Barcelona. Je kunt dus nog gemakkelijker voetbalreizen naar Barcelona boeken via allerlei kanalen. Voetbalreizen.com is 1 zo’n kanaal. Het betreft niet alleen de tickets voor Camp Nou maar ook uitwedstrijden tijdens de Copa del Rey en de Champions League om wat te noemen.

Hier de FC Barcelona voetbalreizen & losse tickets op een rij

Deze trip is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een voetbalreis Real Madrid CF. Alhoewel qua prijs zijn ze nagenoeg hetzelfde. De club is erg open en het is zelfs mogelijk om uitwedstrijd te boeken. Je zit dichtbij de idolen te zitten zoals Frenkie de Jong of Lewandowksi om een paar sterspelers te noemen. De totaalprijzen van een complete voetbalreis naar Spanje zal meer kosten. Dit omdat je met reistijd en afstand zit in vergelijking met een voetbalreis Borussia Dortmund. Je wilt natuurlijk niet zelf naar Spanje rijden. In de fanstore hebben we naast voetbalreizen ook een tal van producten.

Voetbalreis FC Barcelona

In vergelijking met de meeste aanbieders is nu voetbalreizen.com een keer goedkoper. Het betreft alle wedstrijden zoals de kleinere wedstrijden zoals Barcelona – Sporting Gijon liever Barcelona – Real Madrid dan bent u bij Forzavoetbalreizen aan het juiste adres. U kunt een voetbalreis op maat maken door andere tickets te bestellen of langer te blijven om de stad Barcelona te verkennen. Je kunt lezen in de klantbeoordelingen dat iedereen tevreden is en de reis van A tot Z is geregeld. In veel gevallen bestaat de mogelijk om een Camp Nou stadion tour bij te boeken om het prachtige stadion Camp Nou in alle rust te bekijken. De club heeft een prachtig verleden die wordt tentoongesteld in het museum. Een vader zoon weekend, cadeau voor hem of haar of even weg met het voetbalteam? Een voetbalreis Barcelona zal je niet tegenvallen.

Een trip naar Barca is als nummer 1 idee voor vriendenweekenden uit de bus gekomen

voetbalreis barcelonaComplete voetbalreizen richting Barcelona boeken of losse kaarten? Het is allemaal mogelijk bij onze betrouwbare partners. Je kunt hierboven zien dat een topwedstrijd soms best aan de prijzige kant kan zijn maar in sommige gevallen zoals wedstrijden tegen Malaga is het rond de 359 per persoon. We gaan later in op de FC Barcelona tickets die voor een klein bedrag kunnen worden geüpgraded. Een complete voetbalreis bestaat natuurlijk ook uit vliegtickets en overnachting. Het betreft minimaal een 3 sterren hotel. Heb je al een reis geboekt met overnachting dan kan je ook alleen de tickets Barcelona bestellen. Bekijk de mogelijkheden en geniet van deze prachtige ervaring.

Tickets Barcelona & Camp Nou

De tickets kunnen zoals gezegd los worden geboekt. In de Spaanse Liga staat de speeldatum niet altijd vast. Tickets zijn daarom altijd pas van de voren te verkrijgen. Een voetbalreis FC Barcelona bestaat daarom altijd uit een voetbalreis van 3 dagen. Ze kunnen worden aanpast door een andere categorie te kiezen. Een kleine extra bedrag kan zorgen voor een mooie categorie tickets. Als je voor een vriendenweekend gaat is dit met voor een klein bedrag gerealiseerd. Heel veel plezier van deze prachtige voetbalreizen.

Naast een bezoek aan de fantastische stad Barcelona hoort een Camp nou bezoek ook bij de reis. Camp Nou tickets kunnen eenvoudig op locatie worden geboekt. Aangezien het Barcelona museum ook aanwezig is kan je Camp Nou bezoeken tenzij het een wedstrijddag betreft. Het prachtige stadion van FC Barcelona dat werd geopend in 1957 en is 1 van de grootste voetbalstadion ter wereld. De capaciteit van Camp Nou is 99.050 bezoekers. Deze trip heeft dus mogelijkheden als je de capaciteit bekijkt. De gemiddelde prijs voor de Camp Nou tickets is €17,00 euro. Een dag voor de wedstrijd gaat het stadion eerder dicht dus kies gericht de Camp Nou tickets. Breng je tijdens je voetbalreis FC Barcelona een bezoek aan Camp Nou dan mag je Nike FC Barcelona thuisshirt 2020-2021 natuurlijk niet ontbreken.

  • Futbol Club Barcelona
  • Stadion: Camp Nou
  • Tickets en kaarten
  • Rondleiding mogelijk
  • Meer info: voetbalreizen Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *