Voetbalschoenen Zonder Veters

voetbalschoenen zonder vetersDe Predator Freak Superspectral voetbalschoenen zonder veters in de kleuren rood met zwart. Paul Pogba is natuurlijk het gezicht van de nieuwste Predators. Het lijkt een beetje op de Predator 22+ van vorige zomer vind je niet?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kids, junior, dames, heren
  • Natuurlijke ondergronden en kunstgras

De adidas voetbalschoenen zonder veters om alleen de focus te leggen op het spel. adidas voetbalschoenen zijn ontworpen op verzoek van Paul Pogba. De nieuwe adidas innovatieve voetbalschoenen lijken op de Nike hoge voetbalschoenen zoals Mercurial alleen zijn deze ontworpen voor controle. Controle was het punt waar Pogba en Messi naar zochten bij de nieuwste voetbalschoenen.  Laat onderaan de pagina gerust weten wat je van deze schoenen vindt?

De adidas hoge voetbalschoenen nu alleen te verkrijgen in de maten 32 1/3 tot 48!

De voetbalschoenen zonder veters hebben een prachtig ontwerp en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. PureControl is voor het eerst toegepast en zegt het eigenlijk al. De bal wordt door het materiaal beter gevoeld en passing en schoten kunnen met meer gevoel worden uitgevoerd. De veters van de adidas hoge voetbalschoenen zaten in de weg dus zijn compleet weggelaten. Een moderne technologie vergeleken met vroeger waar de veters wel 4x onder de schoenen door moesten worden geknoopt. Welke van deze onderstaande 3 paar zou jij kiezen?

Voetbalschoenen Zonder Veters

De adidas Predator 22+ FG/AG Freak .1 zorgen naast controle ook voor de perfecte balans. Een flexibele stof zal zorgen voor een afname van blessures maar uiteraard wordt het niet voorkomen. De sokken-achtige fit hebben we eerder gezien maar nu tot in perfect ontwikkeld. Een dunne laag die de adidas voetbalschoenen 2022 hebben meegekregen met het synthetisch materiaal voor een balcontrole waar je u tegen zegt. De ultra dunne stof is flexibel en gaat dus niet snel kapot.

  • Voetbalschoenen nieuw
  • Sokken-achtige fit
  • Flexibele stof
  • In: kinderen, dames en mannen

Voetbalschoenen Pogba 2022

De adidas voetbalschoenen Pogba 2022 hebben een zwarte basis met zwarte adidas strepen. Het Primecut profiel die op alle varianten Predator zijn terug te vinden zorgen voor stabiliteit. De stabiliteit is handig tijdens het sprinten, schieten en passen zodat voetbal tot in perfect kan worden uitgevoerd. Contact tussen de voet en schoen is nog lichter en gevoeliger geworden. Een investering is wel aan de hoge kant maar je krijgt dan ook wel perfecte voetbalschoenen. De futuristische voetbalschoenen zijn natuurlijk niet te vergelijken met klassieke zwarte adidas sneakers van vroeger. De adidas voetbalschoenen hebben dus de nieuwste technologieën maar belangrijker is de kwaliteit van het spel. Je zult al snel merken dat ook jouw spel tot in perfectie kan worden uitgevoerd.

Ondergrond en Buitenkant

Deze schoenen kunnen worden gebruikt op grasvelden maar ook zeker op kunstgras velden. adidas is niet alleen een inhaalslag aan het maken onder de voetbalshirt maar de voetbalschoenen worden ook steeds unieker. Voetbalschoenen zonder veters zijn echt lichtgewicht voetbalschoenen en wegen slechts 228 gram. De buitenzool is aangepast met diverse lagen en de noppen zijn lichter gemaakt maar zorgen tevens voor stevigheid. We wensen je alvast heel veel plezier met deze prachtige voetbalschoenen. Voetbalschoenen kopen? Je denkt misschien hoe kom ik gemakkelijk in mijn voetbalschoen als deze geen veters heeft? Deze worden geleverd met speciale schoenlepel. De voetbalschoenen zonder veters kunnen altijd aan het publiek worden getoond omdat deze worden geleverd met doorzichtige draagtas.

2 Reacties

  1. Wat een slap gezijk Adidas Predator 18+ bij voetbalshop en unisportstore 54,99 en 89,95, nou ze zijn daar nergens te vinden hoor !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *