adidas X Speedportal 3 Parley Gras Voetbalschoenen FG Wit Lichtblauw

adidas x speedportal 3 parley gras voetbalschoenen fg wit lichtblauwJe kunt bij ons de adidas X Speedportal 3 Parley gras voetbalschoenen FG wit lichtblauw bestellen. De nieuwste football boots zijn al vanaf maat 26 te verkrijgen. Ontworpen van synthetisch materiaal en dan 50% oceaan plastic.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar voor kids en senioren
  • Geschikt voor natuurgrasvelden

Als je kijkt naar dit pack dan komen de termen snelheid en wendbaarheid naar voren. Je kunt dus ook snel acties maken en krijg je door de schoenen veel bewegingsvrijheid. Het is de goedkopere variant die we nu hebben geselecteerd. Je vindt in de shop ook de speedportal 1.parley om een voorbeeld te noemen. Het gaat dan om de amateur tot pro variant. Je zal met het zacht textiel een heerlijk gevoel hebben als je een actie in start.

adidas X Speedportal 3 Parley Gras Voetbalschoenen FG Wit Lichtblauw

Qua prijsklasse kan je ze vergelijken met de adidas Predator Accuracy.3 Parley blauw wit. Het zijn dan schoenen uit dezelfde pack zoals hier beschreven. Je ziet ze om te voeten bij Lionel Messi en Mo Salah. Spelers van allure die we op het hoogste niveau zien shinen. Bij Unisportstore vind je ze onder de naam adidas Parley X Speedportal 3 FG Preloved bluewit limited edition.

  • Normale pasvorm
  • Standaard noppen / Vetersluiting
  • High Speed zoolplaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *