adidas X Speedflow Diamond Voetbalschoenen Blauw

adidas x speedflow diamond voetbalschoenen blauwZoek je boots zonder veters? Ga voor de vernieuwde adidas X speedflow Diamond voetbalschoenen blauw. X voetbalschoenen hebben we ook in de variant: zwart. Wat vind je van de blauw met zilvere kleur? Diamond edge is de naam van de cleats en worden gedragen door Karim Benzema, Salah, Son, Koke en Gareth Bale.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kind, junior, dames, mannen

In de store deze net als de Messi witfluor voetbalschoenen 2020 uit een nieuwe lijn. Ga hierboven direct voor de Edge voetbalschoenen. Je kunt de 2de helft van het seizoen af maken op deze schoenen. Welke nieuwe technologieën zijn naast de Purecut, NSG nog meer toegevoegd? Een vernieuwde noppensysteem maar ook hielconstructie om blessures te voorkomen. FG en AG ook wel Firm Ground en Artificial Ground voetbalschoenen voor jong en oud. De sprintframe welke al afstamt van de F50 voetbalschoenen zijn bijgeschaafd maar grotendeels hetzelfde. Voetbalschoenen welke een zool heeft die na verloop van tijd een beetje kan vervagen.

De football boots worden gedragen door: Benzema, Salah, Cuadrado, Xabi Alonso, Rakitic, Koke en Bale.

Altijd de top willen bereiken en het veld op met de beste voetbalschoenen? Dodelijke roofdieren maar ook de jungle staat centraal met de X voetbalbalschoenen. Een techfit compressie design met verborgen veters maken het helemaal af. Uiteraard nog veel meer spelers welke allemaal in de beste competities spelen. adidas X voetbalschoenen groen blauw om de anticiperen op hoge snelheid en snelle acties voor een doorsnee voetbalwedstrijd. Nog niet helemaal zeker of deze schoenen wel bij je passen? Bekijk dan welke voetbalschoenen passen bij mij voor de beste indruk.

adidas X Speedflow Diamond Voetbalschoenen Blauw

Wat zijn de voordelen van de nieuwste FG/AG Boots? Een fit met de naam techfit welke zich vormt om de voeten. Speedskin kennen wel inmiddels voor de acties en passing op het voetbalveld. Je hebt het goed gezien! De veters zijn verborgen en worden door adidas laceless systeem genoemd. Purecut Sock System kennen we met de sokfit aan de bovenkant. Een groot voordeel dat de veters niet in de weg staan bij schoten, vrije trappen en passing. Ideaal voor alle weersomstandigheden en voor de natuurlijke ondergronden en kunstgras. Non-Stop Grip ook wel NSG voor een perfecte ligging op het veld. Kortom de adidas X voetbalschoenen groen blauw zijn ideaal voor iedere voetballer.

In de shop de voetbalschoenen PureSpeed adidas met unieke mint kleuren en blauw voor de afwisseling. We gaan de voetbalschoenen weer zien tijdens de grote toernooien maar ook op het wereldkampioenschap voetbal. Veters zijn verborgen maar irriteren niet op je wreef. Ideaal dus om met een vrij gevoel aan de wedstrijd te beginnen. adidas X Speedflow + FG Diamond Edge – Wit/Navy/Blauw voor de kans om de tegenstander de das om te doen. De schoenen in de shop verkrijgbaar voor mini, junior kinderen, vrouwen, dames, kids en heren. Extra grip en regenachtige dagen maar ook de lichtgewicht boots maken het tot de populairste voetbalschoenen

Kenmerken van de adidas Football Shoes

  • X voetbalschoenen
  • Overzicht: adidas x
  • Met en zonder veters
  • Purecut Sock System
  • F50 Spintframe
  • Vernieuwde hielconstructie / noppensysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *