Liverpool Thuisshirt Salah 2021-2022

liverpool thuisshirt salah 2021-2022M. Salah bedrukt met rugnummer 11 vormt het Liverpool thuisshirt Salah 2021-2022. Een bedrukking van de LFC voetbalshirt voor jong en oud. Een geweldige aanvaller van Liverpool Football Club en Egyptische voetbalelftal. Als jij aan deze held denkt, welke actie of goal komt er dan bij je boven?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinder, junior, mini en senioren
  • Hoofdsponsor: Standard Chartered

Mohamed Salah voetbalshirts van Liverpool FC op nummer 1 populairste bedrukking. Beschikbaar vanaf 49,95 voor de jongste fans van deze aanvaller van LFC. Zoek je een nieuwer shirt? Ga dan langs bij het Liverpool FC Mohamed Salah uitshirt 2022-2023. In de store ook Salah voetbalschoenen met de adidas X.

De aanvaller van LFC met rugnummer 11 gaan we zien in de Champions League.

Het Liverpool FC shirt thuis voor de Egyptische aanvaller welke een tijdje in dienst is van Liverpool F.C. Daarnaast heeft hij een contract voor 5 jaar met een eigen schoenenmerk adidas X 21+. Hij draait een prachtig seizoen en gaat ook nu weer voor verschillende records. De club met een aanval van M.Salah en daarnaast Gakpo en Darwin Nunez. Onze partner Unisportstore hebben ze bedrukte voetbalshirts en kan je in de winkelwagen ook je shirt bedrukken. Een eigen naam en nummer maar ook een M.Salah voetbalshirt voor kinder, junior, heren en vrouwen.

Liverpool Thuisshirt Salah 2021-2022

Populair het M.Salah voetbalshirt 2021-22 welke compleet kan worden gemaakt met trainingspakken en andere shirts. Chelsea, Fiorentina maar ook AS Roma zullen nog wel een achter de oren krabben dat Mohamed Salah zich zo laat zien. Wat is nog meer mogelijk? Je kunt kiezen om je Liverpool voetbalshort te laten bedrukken met nummer 11. Liverpool FC het het geweldig gedaan om deze superster binnen te halen. LFC voetbalshirts en Salah Liverpool thuisshirt kind 2021-2022 in het rood met witte accenten maar ook trainingskleding te bedrukken. Denk jij dat Salah de beste speler ter wereld is?

  • Sterspeler: Mohamed Salah
  • Voetballand: Egypte
  • Voetbalclub: Liverpool FC
  • Schoenen: adidas X21+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *