Liverpool FC Mohamed Salah Uitshirt 2022-2023

liverpool fc mohamed salah uitshirt 2022-2023Koop bij ons het Liverpool FC Mohamed Salah uitshirt 2022-2023 met rode bedrukking. Je kunt wel zeggen dat het een populair voetbalshirt is. Deze man is de held in de aanval van LFC.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Zwarte bedrukking
  • Superaanvaller: Mohamed Salah
  • Rugnummer: 11

Je kunt het voetbalshirt vandaag bestellen en je krijgt deze binnen 2 werkdagen in huis. Duurt het wat langer dan zijn ze bezig met de bedrukking. Het is wel een mooi shirt geworden met de rode bedrukking. Deze gaan we zien tijdens de uitwedstrijden van Liverpool. Ben jij een groot fan van de club? Kies dan ook het Mohamed Salah thuisshirt Liverpool 2022-2023 of Liverpool Salah 3de Europese voetbalshirt 2022-23. Alleen als je geld over hebt natuurlijk.

De rechtsbuiten van Liverpool is de belangrijkste schakel van het team.

Hij zal een nieuw aanvalskoppel gaan vormen met Nunez. De linksbuiten Mane is namelijk vertrokken. Toch maakt het M.Salah allemaal niet minder populair. Hij is bijvoorbeeld ook ambassadeur van de nieuwste adidas voetbalschoenen.

Liverpool FC Mohamed Salah Uitshirt 2022-2023

Je kunt wel zeggen dat we hier te maken hebben met een echte superster. De speler is nu al betrokken bij bijna alle doelpunten. Ook hier kijken we niet meer van op. De officiële rechtsbuiten gaan we nog zeker een tijdje zien schitteren. Je kunt ook eens langs de bijpassende adidas X20 Salah voetbalschoenen blauw. Het is dus mogelijk om helemaal in het Mohamed Salah op de training te verschijnen.

  • Voetbalclub: Liverpool FC
  • Positie: rechtsbuiten
  • Voetballand: Egypte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *