adidas X20 Salah Voetbalschoenen Blauw

adidas x20 salah voetbalschoenen blauwKoop hier de adidas X20 Salah voetbalschoenen blauw in onze shop. Deze zijn beschikbaar in de maten 28 tot 50. Verder hebben deze een normale pasvorm waar je voet prima in kan.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €47,95
  • X 20+ en 20.1 met en zonder veters
  • In: kinderen, junioren, kids, heren en vrouwen

Mutator voetbalschoenen vallen op door het kleurenpalet. Je hebt ze misschien wel eens eerder in het blauw met wit gezien. Toch zijn het prachtige exemplaren en je hebt ze binnen 2 werkdagen in huis. We zagen vroeger Gareth Bale, Luis Suárez en Karim Benzema lopen in de voetbalschoenen. Nu is het vooral Salah die zijn naam aan deze schoenen heeft verbonden. Je kunt ook langs de oudere variant met de adidas Nemeziz Camo zwart groen oranje of nieuwste Mutator adidas Predator 2020 Pogba voetbalschoenen.

De donkere en frisse winter is al bijna weer afgelopen. Wij hebben iets om je warm te houden – de gloednieuwe adidas Mutator voetbalschoenen!

Je hebt ze met de verborgen veters of gewoon met veters. We hebben ze dus in de varianten: X 20.1, 20.2 en 20.3. Ga jij voor de beste prijs in de voetbalschoenenshop? Anders zou je deze gewoon kunnen bestellen. Je kunt deze al voor de jonge spelers bestellen vanaf maat 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48 2/3. Het bovendeel is voorzien van een technologie met de naam techfit compressie. Ze vormen zich naar je voeten zitten ook nog eens briljant.

adidas X20 Salah Voetbalschoenen Blauw

Je kunt ze vandaag bestellen en je loopt al snel op het veld als de nieuwe Salah. adidas heeft deze voetbalschoenen ook als zaalvoetbalschoenen variant op de markt gebracht. Deze zijn ontworpen voor snelheid voor de absolute topspelers wereldwijd. Natuurlijk kunnen ook amateurs ze dragen met de nieuwste technologieën. We zijn wel benieuwd wat jij van deze schoenen vindt? Het patroon van de voetbalschoenen loopt door in de noppen. En de kleuren kennen we nog niet echt. Het verbogen vetersysteem is dan niet nieuwe maar wel vernuftig. Ga los en kies de nieuwste schoenen.

Samenvatting van de adidas X 20 + PURESPEED:

  • Variant: PURESPEED
  • Techfit bovenkant
  • Technologie: Non-Stop-Grip
  • Sprintframe
  • Verborgen vetersysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *